December

4 dagar kvar på december och året. Julen firade vi hemma hos mamma och pappa iår, fullsatt och trevligt. Fick många fina paket, mest nöjd är jag över bismarkarmbandet! Juldan är ju "festdagen" under julen men iår dissade jag faktiskt statt, hade inte tänk att gå ut alls men tillslut bestämde vi oss att gå till Wickan, och jag ska inte klaga, det var kul!

Från och med idag har jag ledigt 1 vecka och imorron åker vi till Sälen! Det kommer nog bli lika storstilat som vanligt skulle jag tro.

Gott nytt år om vi inte hörs igen innan året är slut, nu måste jag verkligen fortsätta packa.



21 år, 5 dagar till julafton

Då har man kunnit blivit 21 år också då, i förrgår. Jag jobbade hela dagen så det blev inte mycket till firande då inte, men några packet fick jag allt, bla ett nytt bismarkhalsband som jag är helnöjd med, som jag tjatat om det jag tappade. Tack så mycket alla! =) På söndag kommer istället släkten och firar mig, får hoppas att jag inte är allt för bakis efter lördagen och Al Azif. Ikväll blir det nog 20 årsfest, är sjukt trött just nu så skulle helst bara vilja ligga inne och mysa men nej fest är nog roligare. Imorgon ska dom sista julklapparna handlas också!


Grötkväll

Nu ikväll har vi haft såkallad "Grötkväll" på jobbet. Ätit gröt, bytt julklappar, fått julklappar och presentkort. Iår fick jag det högsta beloppet på presentkortet, vin och ölglas, ljuslycktor och en brassestol, jag är nöjd!

Annars på tapeten så är det inte mycket, just för tillfället går det rätt segt med lägenhetsletandet men jag letar väl vidare.


Lucia

Då var det helg igen och jag ska faktiskt göra ett undantag och för en gångsskull hinna med och skriva lite. Igår jobbade jag, tog ett extrapass 9-18, ångrade mig nått grymt när jag skulle gå upp men dagen gick iallafall hyffsat fort. På kvällen var det Idol final, så vi satt självklart bänkade framför tv.n, åt tacos och drack lite vin.

Idag blev det en trip till Örebro för att införskaffa dom sista julklapparna, och nu är faktiskt i princip alla klara. Till mig själv blev det en mössa och ett par skor- som om jag behövde fler, nej men jag var bara tvungen och dom kostade mig inte många kronor så.
Nej nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, ikväll blir det fest och Statt, några Örebroare kommer in hit så vi ska visa upp det lilla vi har..

Trevlig helg!

Påminnelse

Idag är det 1 vecka kvar tills jag fyller år, 2 veckor kvar till
julafton
och 3 veckor till nyår, bara som en liten påminnelse.



Alanya 08

Senaste dagarna

Det har varit dåligt med uppdatering dom senaste dagarna, jag vet och jag har fått hört det också, senast igår fick jag en påbackning av Anna ;P.
Men (som alltid) jag har en ursäkt till det. Dom senaste dagarna har jag nämligen ägnat mig åt att packa, flytta och städa ur lägenheten, nu är i princip allt klart och tillsvidare är jag tillbaka på V.a Boängsvägen igen.

Inflyttningsfesten ilördags var väldigt rolig, även fast jag kom långt efter uppkorkningsdax. Statt skippade vi faktiskt och gick istället hem och sov.

"Det var på tin"

En vecka sen jag skrev sist nu, kan ju undra vart den här veckan tog vägen. Personalfesten i lördags var iallafall kul, speciellt förfesten som alltid. Det slank ner både det ena och det andra, så mycket mer om det behövs nog inte sägas.

Igår åkte jag till Askersund för att träna och kom hem i förmiddags, det gick bra så jag är nöjd. Just nu sitter jag på jobbet och blir kvar till stängning, efter det blir det vidare till Micke och Patricia som har inflyttningsfest, och om jag tror rätt kommer det nog sluta med både Statt och efterfest. Lugn kväll måste det bli för mig, imorgon går flyttlasset med dom stora grejerna från lägenheten.

En snabb kort uppdatering får räcka så länge.

Tack o hej!