Det kanske kan vända?

Har egentligen inte någon lust alls att skriva, men lite kan jag väl allt få ner..

Vaknade upp imorse, eller morse och morse runt halv 1 (hade iofs. vaknat några gånger innan det men somnat om..) och det var fint väder och varmt ute. Wiie äntligen och det bästa av allt var att jag hade en ledig dag idag - inget jobb. Synd bara att jag lyckades sova bort halva dan :P Så vid 1 tog jag och åkte hem från Linn, in och bytte om och ut i solen.
Hoppas att det håller i sig nu, är trött på det gråa regniga vädret.

Annars idag har jag inte gjort mycket annat än att ha solat och hästen en sväng.
Imorgon blir det jobb en stund och så kommer Hanna hem :D missa aldrig tåget!!

nej nu ska jag ta och sova.

hejraa

Midsommar 2006


Ett år sen vi var hos Anna och åt värsta mega middagen med frukt, kött, ost, kex m.m Ojoj det går fort och midsommar kom även iår. Men iår stannade vi inte hemma i Karlskoga, nej utan jag, Sandra, Anna och Madde packade bilen och åkte ner till Hanna och Alex i Strömstad. Kom ner runt 7 på fredagen och då var maten redan färdig så det var bara att sätta sig att äta. Efter det blev det klädbyte och lite tillfixning sen böjade festandet. Gick ner till hamnen och satt där och drack en stund innan vi gick in på Skagerack. Gaaasch vad folk! Fullt, proppat, mosat! Men det var kul ändå.  När det stängde togvi svängen förbi campingen innan vi hamnade hemma hos Alex och Hanna igen.

Lördag, var lite små segt att komma upp men tillslut var vi på fötter och åkte in till Nordby för att hälsa på Alex på jobbet och shoppa lite. När vi var klara där åkte vi hem igen och kollade på fotboll och då böjade även festandet. Efter fotbollen fixade vi iordning oss och fortsatte festa tills vi skulle gå, Anna och jag drog till campingen och dom andra till Skagerack. En stund senare drog även Anna in till Skagerack, men jag blev kvar.
Runt halv 5 kom "gänget" och hämtade upp mig- var väl förväl det annars hade jag väl varken kommit ifrån campingen eller hittat hem. Hem ja för att sova trodde jag men nejnej för vad hittar man inte då på min luftmadrass? joo en kille såklart. haha vaa, vem är du!? Så det blev så att Anna tog sin madrass och flyttade ut i hallen, Sandra delade säng med Hanna så jag fick ta hennes liggunderlag (otroligt tjockt :P) och la mig på golvet.

Söndag, om lördag var små seg så var söndag 10 ggr värre men kom även upp den här dan. Packade och sen gick vi och åt, då kom även Emma och Peder på besök. Efter maten gick vi vidare för att dricka kaffe på ett annat ställe, stackarn säger jag bara som fick oss som kunder! Hanna fick för lite vanilj i sin latte, Emma fick vanilj fast det skulle ha vart en vanlig och inte nog med det så spillde Peder ut hela sin på mig. ujuj!
Sen var det bara hemfärden kvar, så vid 5 styrde vi bilen hemåt.

Det var väl det, tack för en rolig midsommar och resa! :))


Sandra och HannaStrömstad
Madde och Anna     

En i mängden

Jahopp då har även jag skaffat mig en blogg. Får se hur länge jag orkar hålla den vid liv bara :P

Idag har jag haft ledigt från jobbet, sov ganska så länge, tog en långpromenad med hunden och efter det åkte mamma och jag in till Örebro. Var inte ute efter att hitta något speciellt men köpte mig iallafall en jacka från H&M, en tubtopp från GinaTricot och ett par vita leggins - äntligen som jag letat, varit slut hela tiden :P. Kunde ha köpt hur mycket mer kläder och skor (!) som hellst men för en gångs skulle höll jag lite i pengarna.
Annars ikväll har jag tränat med hästen och haft en prov åktur med Sandra och volvon. Åker till Strömstad på fredag så vi tyckte att det var lika bra att hon körde den lite innan.
Strömstad på fredag som sak, kul att träffa Hanna och Alex. saknar er allt ska ni veta.

nepp nu ska jag kila

hejraa


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!