Korprock

Den här helgen är jag hemma i Karlskoga. Kom hem redan i torsdags och den här gången fick till och med Lotus följa med på besök. Igår blev det Korprock med Sara och det var faktiskt kul, jag erkänner, haha.


   

Ikväll blir det fest igen och antar att det även blir statt.
Mer uppdatering kommer..


Lönehelg eller inte

I Västerås spelar det tydligen ingen roll. Igår fick Lisa och Jag ett ryck att vi nog skulle festa iallafall, så vid 8 ringde vi till folket som skulle ut sen blev det en snabb duschning och vid halv 9 kom Millan och Linn och hämtade oss. På förfest in till Malin och sen Blue Moon Bar. Eftersom det var helg före löning och Valborg så hade vi inte räknat med så värst mycket folk ute, men det spelar tydligen ingen roll när man går ut i Västerås för folk det var det allt.

Jag har blivit så shoppingsugen på tal om annat, hittar kläder överallt när jag sitter och kollar runt. Har hittat en klänning på Asos som jag nog ska ta och beställa hem. Får nog bli en tur i Örebro till helgen då jag ska hem :)
image41





Lika som bär

Den här veckan har i allmänhet gått bra, hoppade Lotus lite i tisdags och han skötte sig fint, trimmade dressyr igår och hoppade lite mer inför helgen för Lotta idag och han kändes även bra idag, inte alls knäpp och vild som förra veckan (vilket jag är väldigt glad över).

Lika som bär? Det skulle man kunna kalla det. Ilördags kom Madde förbi mig för att sen åka vidare till förfesten, det vi inte hade räknat med var att vi hade klätt oss i princip likadant! Lite större längre beigh tröja, svarta leggings och svart pumps, det ända som skilde oss var att jag hade ett svart skärp och ett halsband - så här kunde vi bara inte gå ut! Madde vägrade att åka hem och byta om för hon hade inget annat och jag hade allt kvar här på Strömsholm efter att jag impulsivt åkte hem och enbart packade ner det som jag skulle ha på mig. Men allt löser sig, jag ringde lite små pankislagen till Madde och kollade att dom inte hade åkt iväg och nejdå så iväg dit och bytte utstychel och sen vidare till förfesten. Melkers blev nästa och efter många om och men hamnade vi på Statt - mycket folk och riktigt kul :). Efter Statt blev det pizza och efter en evig väntan så slutade kvällen för mig och Madde hemma hos mig. Tack för den kvällen, jag hade kul ;) haha.

Söndag åkte jag tillbaka hit vid 1, red några hästar och sen var den dagen slut.

Nu ihelgen blir det tävling lördag, här, sen får jag se om jag kanske åker hem eller stannar kvar och festar.


Borta bra men hemma bäst

Jaha då sitter man hemma igen då =) Förra helgen hade jag ledig och åkte hem redan på torsdagkväll. Fredagen blev det stan med Sandra, kollade hennes lägenhet och lilla vovve, sen på kvällen blev det fest med Malin och Kristin.
Lördagen blev det shopping i Örebro och på kvällen fest igen såklart med Madde, Emma och Evelina vi hamnade på Wickan och såg Patrik & Lillen ;P
Söndagen sovs mest bort och sen var det bara att åka tillbaka igen.
Veckan som gått har inte hänt något nytt, Lotus har varit lite halvknäpp och betätt sig som en unghäst..
Egentligen skulle vi till Kungsbacka på tävlingar den här helgen, men tillslut blev det inte så, så bestämde mig idag för att åka hem, hoppade på ett tåg i Köping och hamnade självklart i vagnen för barn och föräldrar, typiskt men orkade inte leta i fler vagnar efter att gått igenom ett antal proppfulla, ett plus var iallafall att jag fick åka gratis, hade tänkt att köpa en biljett på tåget men det kom ingen, inte allt för ledsen för det ;)
Nu ikväll blir det att festa, vad annars, sen tillbaka ganska så tidigt imorgon eftersom jag har 5 hästar som väntar på att få komma ut.

Hejra