tjugonionde april

Folk stör sig på allt, är det inte det ena så är det de andra, saker som jag aldrig änns tänkt på, inte haft tid att tänka på för att mina dagar är fullspäckat och planerat från morgon till kväll, oftast. Så antagligen måste folk ha för lite att göra och för tråkigt för att hinna med att hitta störande saker, men HUR kan man störa sig så mycket på 50 öringar!? Folk är som tokiga att bli av med dom och suck och stön när dom får dom, hallå det är inte pesten ni får!
Jag själv stör mig mer på att det inte finns en enda extraarbetare på jobbet längre och att det är nästintill omöjligt att byta om man skulle vilja. Jag skulle velat byta ikväll så jag hann med ett träningspass, men man får vända på det istället att man får pengar och jag har ju faktiskt hunnit med ett MRL-pass i tisdags och ett easylinepass igår.
En liten Örebrotrip var inte heller att tänka på men o andra sidan gör jag inte av med några pengar då heller.
Tänka positivt var det.


Snabb uppdatering

Ingen dator än, så uppdateringarna duggar inte tätt nu inte.
Helgen och Maddes 20-årsfirande var kanonbra!

Min stackars lilla häst har blivit mobbad av sin kompis ihagen så hon har sår lite här och var, kraken, hoppas inget blir värre för ihelgen är det tävling i Kumla både lördag och söndag.

Jobba nu igen..

Graattis

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Maddes 20-årsdag!
 Grattis grattis grattis :-)

 Klicka för att stänga bilden


Fredag hela veckan

Nu är det kris hemma, en knapp ramlade bort från datorn och det gick inte att fixa inne i affären så den är inlämnad och iväg skickad för att repareras! Så nu är jag UTAN dator helt, därför blir det inte mycket till bloggande.

Iallafall träningen i tisdags gick jättebra, båda hästarna var fina, kul att stå på backen och se sin häst bli riden av någon som rider så bra också.
Var ute förut och trimmade Milli för Malin, nytt bett och nya utmaningar så det är lite besvärligt och jobbigt tyckter hon, men så är det.

Helg imorgon igen, det är bara helg hela tiden, inte mig emot. Imorgon kommer jag bara jobba och ladda inför lördag, då spar vi inte krutet, Madde 20 år ska firas ordentligt- det vill jag lova!

Nu ska jag till Knutsbol och träna "Bebis" för Niklas.

Hej så länge


why not

Isbjörnar var det i lördags men vi tog oss allt till Tivolit för de, Kotten hann dock somna men Susannes lilla Rasmus tog sig några åk och såg ut att trivas i bilarna och tågen, själv frös jag halvt ihjäl.
Madde, Jag och Emma slog klackarna i taket, om inte annat tog vi oss en rejäl rundtur i Örebro, förfest hos Linn i en knökfull lägenhet, Strömpis på det sen. Efter lite om och men tog jag mig till våran sovplats. Sjuk kul kväll och efter den här helgen hittar jag nog det mesta i Örebro..
Tränade igår med "Bebis" innan jobbet, i slutet skötte hon sig finfint, Malin hoppade Milli åt mig och det gick kalas som alltid. Imorgon ska vi iväg med henne på Pelle-träning, det behöver hon nog.

S m i l e

Nu har kalufsen fått sig en vårtillfixning också, mörkt  och fräscht igen och jag behöver knappt inte skriva det längre för som alltid är jag supernöjd, jag kommer aldrig byta frisör så nu håller jag tummar och tår för dig Fia (och för mig också så jag slipper få gå runt med ett fågelbo på huvudet..).
Tivolit har rullat till stan också så håller vädret i sig ska jag ta en sväng dit med bla kotten på bilden ovan.
Vin står det på kvällschemat.

fjortonde april

Imorgon ska jag klippa mig, äntligen! Får se vad jag hittar på med håret.
Varit till mamma och pappa nu ikväll med tv-bänken och databordet som har stått här allt för länge och skräpat, blev genast mycket större, men nej vi får ändå inte plats båda TVÅ. Fyndat mig en cykel ur garaget också, så jag hoppas verkligen att vädret håller i sig imorgon så jag kan trampa till jobbet utan att se ut som en dränkt katt.

Vädermänniska

Det är konstigt hur det är, till stor del är mitt humör inställt efter vädret, sol och fint ät givetvis det bästa. För min del får det gärna hoppa fram till sommren nu!



Annica och jag tog oss en vända till Stora Kronis efter jobbet för att fylla upp skafferierna med massa klipp som inte vi har nere hos oss på Supermarket, och jodå vi fick med oss en hel del båda två. Nästa vecka är det nyöppning, på tisdag får vi med inbjudan gå vipkväll sen på onsdag öppnas det helt, blir super det dära skulle jag tro.

Tävling

Igår var vi iväg till Karlstad på tävling- Milli, Nellie och Bella. Alla hästarna skötte sig fin fint. Milli kom 2a i 120 och 5a i 130 =) Bästa tiden hade hon i 130s omhoppning men sista bommen rev hon.
En lång dag blev det, kom när det började och åkte när det slutade en fastkörning i leran hann vi med också..
+ för det vädret, för en gångsskull blev det som jag hade beställt- S O L!


Malin & Milli

Räddare i nöden

Har varit och räddat "min" lilla hund från dånhuset. Ellas lillhusse fick för sig att ha lite folk där ikväll, kraken, men nuså ligger hon nerbäddad i min säng, jag tror att hon uppskattade det, vissa dar kommer nog även jag till himlen.
Var ute och hoppade för Malin i regnet förut, Milli var duktig som alltid, jag kände mig som en nybörjare. Tur att hon ska får tävla på söndag så hon får ha lite kul och med någon vettig på ryggen så hon slipper göra allt själv, japp jag har en privat tävlingsryttare, inga fel det inte! Till på söndag har jag beställt sol, helst kunde den ha kommit fram igår.

Slapp och effektiv

Har haft en kombinerad slapp- och effektivdag.
Ut och matade&fixade stallet och hästarna imorse, efter det har jag bara legat som en klubbad säl här hemma, bortsätt från lite småärenden, huuur skönt som helst!
Men nu på kvällskvisten hoppade jag i träningskläderna, tog min läckande Polarkraftflaska och åkte iväg med Sofie på ett easylinepass + en promenad efter det.
(till dig madde ;)

Wiewiewie

&qu
Haft den roligaste kanonhelgen på länge!
Torsdag började som sakt med en liten återträff och Hoffmaestro. Förfesten var som förväntat, alla tiders och Statt var minst sakt fullsatt och knökat med folk.

Fredag, undra om jag änns blev människa helt under dan? Sofia och jag tog oss i alla fall en shoppingrunda i Örebro, Monki och Marieberg. Fick med mig en (för mycket) massa hem. Filmkväll och lite gottit avrundade kvällen.
Lördag, årets första tävling med "Bebis" som faktiskt börjar bli stor nu. Första klassen var hon nolla, pigg framåt och fin. Andra hade hon 12 fel i, trött vinglig och fick mest mosa henne runt, om hon kanske hade sparat på energin istället för att ta ut den på stallplan? Jaja i vilket fall så är jag nöjd med henne =)
Festdags på kvällen sen igen, tog oss en förfest hos Annica och Statt på det, funnyfunny!







Trodde inte att det var sant när jag var tvungen att åka iväg och jobba igår, det tar på krafterna att hålla på en helg del med att flänga och fara- minst sakt.
Men tänk vilken hejdundrade bra och rolig Påskhelg jag har haft!