Nattugglor

 

25/6

Dålig uppdatering här pga att bloggappen på mobilen inte fungerar + att min laddare har gått sönder så kan inte lägga in bilder, vilket blir tråkiga inlägg.
I alla fall har vi haft en jättebra midsommar, 3 rätters men vi orkade bara 2, trevligt sällskap och fint väder- inget att klaga på!
Annars har jag umgåtts och fikat ihelgen, i lördags var vi till Hanna och igår kom Anna, Hanna, Alex och barnen hit och hälsade på.

För er som har instagram så finns jag där, fridaava


Tåtopp


Sommaren?

Undra om den kommer alls i år? Troligen inte eftersom jag ska vara hemma.. Igår var Yvonne och lilla Love här och hälsade på, blev en hel del bebisprat, minst sakt :) Var uppe en sväng och såg Maddes nya lägenhet här på Haren också, jättefin! Kul att det flyttar hit lite fler unga och pricken över i:t att det är någon man känner. Idag kommer lite släkt från Stockholm till Karlskoga, min moster och kusin, så idag ska vi bl.a. umgås med dom. Nu kallar chefen, hej så länge!

Måndag

Dom senaste dagarna, eller veckan, sen jag sist skrev har gått i ett med både det ena och andra.
I onsdags var vi ut till Evas stuga, grillade och umgicks.
I torsdags gjorde jag och Tuva våra längsta tur hittills själva tillsammans, shopping i Marieberg där vi mötte upp Lisa, kul att ses igen! :) Blev inte jättemycket shopping då minichefen bestämt ville bli buren och inte alls ligga i vagnen någon längre stund..
På kvällen slog jag på stort och var med och hoppade lite, förstår nu varför jag valt att sköta det på marken istället, kul var det, men jag är så mycket bättre på att höja hindren:)
Helgen har flugit förbi med stallet, fotboll och mys.

Då tar vi tag i en ny vecka.


Hej igen

Igår hälsade febern och värken i kroppen på igen, så mycket mer än BVC besöket och ett försök att vara i stallet blev det inte.
Idag är det bättre, men Tuva och jag myser fortfarande runt i pyjamas, ibland får man det ;)


Måndag elfte juni

I fredags var det studenten här i stan, kul med lite liv och rörelse för en gångs skull. Vi var iväg och firade Clara, tänk att det redan är 6 (!) år sen jag tog studenten! Usch..
Under fredagen var även Sofia här på besök, åh så kul det var att träffas!
Vi hann även med att få Peters hår ansat och en sväng på stan, Tuvas farmor var även här en snabbis. Med andra ord en fullproppad fredag!

I lördags åkte vi som sakt till Strömsholm och hejade, dom kom 7a och det var 6 lag som gick vidare så det var ju surt såklart, men men. Tuva verkade trivas att vara på tävling, åt, sov och var snäll, i bilen sov hon hela vägen både dit och hem, inga problem där inte :).
En placering lyckades det bli i år, 6a i torsdagens 130, grattis! :)

puss

 


Grattis

Haft fullt upp dom senaste dagarna med vad ska jag uppdatera er om lite senare.

Nu måste vi hoppa ur sängen och åka till BVC, passar även på och säger Grattis till lillebror Simon som fyller 22 idag!


Strömsholmstävlingarna

Dom årliga Strömsholmstävlingarna börjar idag, Malin&Milli åkte dit igår, bla ska dom rida semifinalen med elitlaget på lördag. Jag ska erkänna att jag gärna hade åkt med igår och varit med alla dagar, dom tävlingarna är ju så roliga! Kanske att jag åker dit imorgon, på lördag ska vi i alla fall dit och heja på dom! :)

Förra året hade vi det såhär bra

:)

Sjunde juni

Upp och ner, fick en ny frossattack igår natt, trodde tillslut att håret skulle frysa av kroppen, tur att jag har en varm sambo som kunde värma mig. På kvällen tog jag och Emelie och gick upp till Kupolen för att kolla på balen, krakarna det var ju svinkallt!

Igår var det ju en aning skönare ute i varje fall och febern hade försvunnit på eftermiddagen så vi tog oss iväg och firade en 80 åring.


Presenter

Speldosa & egengjord blöjtårta :)


Klänningar

Vi ska på bröllop nu i sommar och då kommer ju det stora (alltid återkommande) problemet- vad ska man ha på sig?
Jag tänkte börja i lite god tid, för en gångs skull, och leta.
Den röda har jag visat i ett tidigare inlägg, det var den jag funderade på att ha när min Mormor fyllde 80 år, vi kunde ju inte vara med så kanske jag ska ta den nu istället?

 


Presenter

Ännu fler presenter


tredje juni

Igår var vi iväg på släktträff med pappas släkt, var trevligt även fast jag mådde lite sisodär med lite feber och ont i kroppen, ena stunden varmt andra stunden halvt ihjälfrusen, men med lite alvedon så..
Tuva blev bortskämd av mina fastrar, farmor, kusinbarna och av min mamma. Jag fick istället leka med mina söta små kusinbarn :) Mobilen dog så några bilder blev det aldrig.

Idag har vi varit inne och kurerat, inte värt att gå ut i spöregnet och bli mer sjuk, så drog fram babygymmet och det var uppskattat- en stund! :)


Presenter


Presenter

Hon blir bra bortskämd den där lilla kotten!

Lyxnatt

Imorse när jag kollade på klockan höll jag på att få en chock, 6.30 och lillan somnade strax innan 12 igår kväll och har sovit hela natten- det tackar vi för.

Igår var vi iväg på läkarbesök och det blev OK i protokollet "en pigg och vaken liten tjej" :)

Ikväll har vi mys med Niklas&Emelie, jag bestämde mat, tacos, såklart!

Trevlig helg på er!