Lördag 28 juni

Då kommer Björn Rosenström till Statt (!!!), så kul, tills jag kom på att jag är inte hemma då! :| Då är vi i Sunne och tävlar 4 dar så jag kommer att missa honom. Jag höll på fullt allvar nästan på att börja gråta. Han brukar alltid komma varje år fast mycket senare på sommaren men iår klaffade dom in det samma helg som Sunne, självklart. Vi får köra för fullt på ryttarfesten istället.

Nog tjatat, nu ska jag åka och köpa jordgubbar o tröstäta lite ;(



Midsommar 08

Ja då var det midsommar igen tyckte nyss att det var de. Har jobbat till nu så ska hoppa in i duschen och sen börjas de. Tänk att till o med jag ska börja tidigt idag och inte vid 9 ;)

Ha en bra dag och kväll!

Upp och ner

Spontana kvällar blir alltid bra, nästan..Sandra och jag kom på att vi ville se fotbollen nånstans så vi drog oss till Kupolen och "snodde" lite fint två platser vid mamma och pappas bord. Efter det gick vi hem och gjorde ett snabbombyte och vidare till Niklas för att förfesta innan det blev..Statt såklart :P Efter det är ett kapitel för sig som vi bara kan glömma.

Tävling idag, dressyr, en gren som jag aldrig har förstått mig riktigt på och gör fortfarande inte, nej tror att det är bäst att jag håller mig till hoppningen!



"bara att fortsätta le.."

Funderingar

Så lätt att säga, så svårt att göra



Sista minuten

Simon blir stor och fyller 18 imorron (idag) så fick åka in till Örebro för att försöka hitta något till honom. Och det var inte det lättaste! Ville komma på nått roligt och inte det vanliga, en tröja, parfym osv. Så värst roligt blev det inte men det får duga. Sen blev det ju en och annan shopping för mig själv också.

shorts zara, topp gina tricot, tröja zara, shorta zara, underkläder h&m, jeans-shorts hm.


Dop

I lördags var jag på dop, kusin Alexandra döpte sin lilla Felicia :)

 

På kvällen blev det lite festande, först lånade vi mamma och pappas hus och sen mellanlandade vi på Frödingsvägen. Det var tänkt att jag skulle på Statt också men så långt kom jag aldrig, kanske lika bra de eftersom jag skulle upp och tävla.

Nu ska jag sova, trot eller ej
Godnatt!

Hemmafru

Idag har jag varit sådär lite halvduktig igen och gjort egna köttbullar och dom blev ätbara även den här gången. Sen skulle jag försöka mig på att vara ännu sådär lite duktig och göra sås ( A är kräsen och äter inte lingonsylt) men där tog de stopp och det smakade enbart mjöl-mjölk blandning så det får bli pulver istället.


image313 image314 image315
Bildbevis



2 år sen

Vi var på resa till Ayia Napa, vi gick på bal, vi tog studenten, ja så lång tid är det, 2 år! Det känns som igår men nu är det redan 89.ornas tur.
Idag var balen men jag var tvungen att hoppa in och jobba så missade den tyvär, missade även min kusins student i Stockholm. Så är det, man kan tråkigt nog inte vara på två ställen samtidigt.


Student -06