Samma person

Satt häromdan, funderade och kom fram till att olika personer har olika platser och roller i ens liv,  bästa vänner som man berättar allt för, kompisar man "bara" umgås och har kul med, tränare, jobbarkompisar, lärare när man gick i skolan osv osv.
Kom sen fram till att en person faktiskt har dom flesta rollerna i mitt liv. Hon är en av mina bästa vänner, jobbarkompis (även fast vi inte är på samma ställe just nu), var min sambo en sväng, min tränare och förebild.


Såklart är det den här sprätten jag pratar om =)






M
en ni andra betyder minst lika mycket, glöm inte det!

Paus

Datorn har haft en vilopaus en vecka nästan, själv har jag mest jobbat och ridit.
Ilördags blev det lite förfest hos mig och utgång, slutade med galen efterfest som pricken över i.et, i Degerfors..
Trots att vi satt och förfestade mellan 20.30-21.30 så släckte vi alla lampor och stängde av både tv.n och musiken, inte illa, hela timmen hade vi nog inte klarat om inte Sofia var med och bestämde, senare på kvällen fick hon nämligen inte det, dom flesta fick nog ett eller två glas för mycket i sig under kvällen - så det kan gå!


Tillslut så

Efter alla dagars planering så blev det änligen en spenderartur i Örebro, Marieberg, och lite nytt fick jag med mig hem också. Vita converse skor efter många om och men, var inte det lättaste att hitta storleken 35, två linnen, jeans och kort jeansjacka.



Innan Örebro hann jag med ett träningspass för Malin idag igen- tack för hjälpen!  


      
                                                                                                     

så var det med det

Helgen har inte gått som något jag planerat. Var ute på morgon igår och tränade för Malin då flög en sko på Milli, hopp! Hade inte varit någon stor grej om jag inte skulle tävla idag. Fick tag på hovslagaren och vid 12 lovade han att jag kunde komma, kl 15 satt skon på igen. Ingen shopping igår heller allså..

Tävlingen idag kan vi stryka, jag var tvungen att klara mig utan MIN HJÄRNA, Malin, det bara går inte, sjukt men sant.
För dom andra i laget gick det fin fint.

Filmdax och sen sängen, upp för att träna imorgon igen.

Fredag

9-12 jobbade jag idag, hade tänkt att åka till Örebro för lite shopping men planerna ändrades.
Ikväll ska jag till My och äta med laget, på söndag drar första omgången igång. Imorgon är jag ledig tänkte ta mig en shoppingtur då istället, har snart inte en ända trasa att ta på mig, och så måste jag hinna få i färgen i håret.




























H&M





Skulle inte tacka nej till sommar och värme nu direkt, så länge får man väl nöja sig med fina vädret.
Dax att hoppa in i duschen och sen en promenad innan jobbet.

Ha en bra dag!

Göra dagarna längre

Hanna och Emma åkte för en stund sen. Har haft en helkväll med dom efter jobbat, lagat tacos, kollat på tv och sölat en massa. Längesen det hände och jag hoppas att det snart blir igen, om det ändå fanns fler timmar på ett dygn eller mer dagar på en vecka..



Hoppas att jag får ledigt halva dan på fredag, jag är shoppingsugen.

Vänner sa du?

Förvirrad. Sviken.


God natt









Leksak

I vissas ögon betraktas jag tydligen som en leksak, det ger mig huvudvärk,
min kommer att försvinna, för andra kommer den att komma..

*

Tog mig en riktig långpromenad med Annica idag och fick prata av mig av både det ena och det andra, saknar dig på jobbet och tycker att tiden kan gå lite snabbare så att du snart är tillbaka, tills dess får vi ta promenader så ofta som möjligt tillsammans, snart sommar och jag har ju som sakt nyss klickat hem en bikini!





Du kommer alltid ligga mig varmt
om hjärtat på något speciellt sätt. 






Ett klick hem till mig


Pensionär

Har blivit som en gammal pensionär som bara mest tar det lugnt på helgerna, eller lugnt och lugnt, det festas i varje fall inte som förut.
Åkte ner till Markebäck, Askersund efter att jag hade slutat jobbet i fredags för att träna och kom hem igår igen. Kvällen spenderades framför tv.n och melodifestivalen och vad var det för låt som vann då? En operalåt som man inte hör vad hon sjunger i? Den tyckte tydligen(?!) svenska folket skulle vinna.

Jobbade förmiddag idag som nästan aldrig har hänt mig och smärtfritt slutade den inte heller. Bland annat hade två frysboxar slutat att fungera så hallon och broccoli flöt om varandra, för väl att jag jobbade med S, det gillas!

Ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och se Beck från början till slut, och inte bara slutet för en gångsskull, om jag inte somnar vill säga.




Ha en trevlig kväll.

Flyttning

Datorn flyttades till lägenheten idag och då även jag. Så nu sitter jag här och ska sova här för första gången, känns lite ensamt men det är bara att härda.
Det mesta i min lilla lya är allså snart klart, några handtag fattas på luckorna i köket, lite småskräp ska slängas ut från garderoben så kläderna kan flyttas hit och in, sen ska hyllorna, spegeln osv. upp men det är ju ändå inte saker som göra att man inte kan bo o vara här, kläderna kanske, men det lider jag inte så mycket av, mest jobbarkläderna som används ändå..

Bilder från i lördags







 

Ni kan ju bara tänka er hur kvällen slutade efter en förfest med bara tjejer.
Dom andra mer galna bilderna hamnade på den andra kameran ;)



Hej igen..

..efter några dagar.
Dagarna sen jag sist skrev har gått i ett sträck. I fredags kom HANNA hem, om du var efterlängtad! Så i lördags efter att hästarna var ridna på morgonen, lägehetsfixet - och städningen var klar, snabbtripen till Karlstad och IKEA avklarat styrdes det fest med tjejerna, några av oss "gamla", igen. Kul, kul, kul det måste snart göras om igen =)

Dagen idag har mest bara knövlat, tog mig en sväng på stan med Annica och Alexander i alla fall, fick med mig en t-shirt och ett nagellack hem, jag som inte skulle shoppa några kläder osv. den här månaden, där sprack det!

Sängen är ett MÅSTE nu, god natt.

Att stänga av

Blev inte mycket till träning idag, halvvägs till Örebro fick vi punkering på transporten, det är inte sant, andra gången vi får det.
Ringde Irene så hon kom kom med sin transport från Karlskoga, pappa med nytt däck och så fick jag ringa farbror Blå så 3 styckna fick komma och stänga av vägen. Lastade ut Milli sen öppnades ena filen tills pappa hade bytt klart däcket.
Jag lyckas med det mesta, inte varje dag man får ringa och stänga av E18 och lasta ut en häst mitt på den. Tur att jag har en av världens snällaste hästar när man måste ta ut dom bland förbigående trafik på en motorväg.

Ibland tycker jag faktiskt om Poliser, tack för hjälpen!

Ungefär så här såg vårat "däck" ut, fanns inget kvar
av det, mamma tyckte inte att mitt "skämt" var roligt
när jag sa att det inte längre fanns något däck..

Ragata

Sitter hemma på lunch, gött att komma ifrån jobbet en liten stund. Har haft en försäljare till mig hela förmiddan. Oftast brukar jag vara för snäll när det gäller att ta hem saker, hon förklarade att jag måste bli en liten ragata ibland- det ångrade hon nog sen att jag sa, för inte ett ställ eller en halvpall tog jag hem från henne till påsk. ha! Börjar få riktig koll på allt nu, ordning och reda på allt till och med det i källare. + i kanten till "mina" praktikanter på jobbet, Madde och Alice som hjälper mig.

Nu måste jag packa stallkläderna, ska iväg och träna på Eklunda ikväll direkt efter jobbet.

För att bryta av

Blev utmanad av Sofia så det är väl bara att lyda och göra som hon säger;

- gå in i mappen "mina bilder".
- gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.


 Var ju roligt att det blev en bild på just personen som utmanade mig.
Sofia i Alanya, en riktigt rolig och sjukt varm välbehövd semester.

Jag själv utmanar, Madde E, Sandra B, Annica, Emma A, Anna och Erica E. Hade velat haft med mig kära lilla vän Hanna, men jag vet att hon redan är utmanad. För övrig är det inte alls många dar kvar tills hon är hemma igen!! =))

Tävling dag 1

Har nyss kommit hem från Lidköping, 7 imorse åkte vi och vid 00.30 kom vi hem till stallet, en heldag med andra ord.
110 och 120 hoppades det idag för min del, 0-0 i båda klasserna och en placering i 120, så jag är nöjd med inledningen på säsongen. Malin slog på stort och vann 130 den här helgen med- hon är helt grym!

Nu blir det sängen och lite sömn innan man ska upp igen, 120 för min del imorgon igen.
God natt! =)