Bilder

Hittade några bilder från första omgången av laget på Malin och Milli.


Snabb leverans

Blir mycket tjat om bebis hit och dit här på bloggen nu, men ska försöka få med lite annat också.
Beställde nya skydd till Milli för ett tag sen men med mycket krångel fram och tillbaka att dom var restade så fick jag dom aldrig.
Tog då istället i förrgår och beställde dom från Filippas Ridsport och fick dom redan igår på förmiddan, där kan man snacka om snabb leverans!

+ 2 dagar

Nix ingen bebis än. Kollen igår gick bra, den där inne är lite liten, ligger lite under sträcket och har lite mindre huvud än normalt men annars mår den fin fint, ska tillbaka nästa vecka igen- OM den inte kommit då..

Inge kul väder idag, blir extra trött när det regnar och är grått ute, trodde också att min förskylning hade släppt helt men nej så nässpray används flitigt här hemma igen. Lite ska jag allt sysselsätta mig idag, Milli åker på tävling imorgon och är borta över helgen för att hoppa omgång 2 och 3 i Elitlaget igen så ska börja packa idag.

Inte 24/4-2012

Med 2 timmar kvar på 24 april så kan jag säga att det inte blir någon kotte idag.
Var iväg till Barnmorskan förut idag och nej magen hade inte vuxit nått mer än någon mm sen sist, så imorgonbitti ska vi iväg till förlossningen för att göra ultraljud, ta prover och kolla läget med den där inne.

Godnatt på er!

24 april- BF dag

Ingen liten igår, så här på Hedgatan blev det bullbak- kan inte direkt stoltsera med dom snyggaste men helt klart ätbara i varjefall. Så om någon är sugen på fika är det bara att dyka in!

Idag är det dagen D, då den lille är beräknad att komma, undra vad den bestämmer sig för att göra?

Klädproblem

Kavaj- H&M, Klänning- Vila, Armband- Nelly, Skor- Deichmann, Väska- H&M


Nu i Maj fyller min Mormor 80-år och ska firas, mitt problem är vad jag ska ha på mig? Är magen kvar eller har den kanske hunnit blivit liite mindre? Lite svårt att planera men jag hoppas kunna ha klänningen även om magen bestämmer sig för att sitta kvar. Så kanske att det blir att dra på sig det som är på bilden.

12.04.21

Kom på här om dagen att vi inte köpt någon skötväska, så igår fixade jag det, eller fick beställa den.
Denna fick det bli, Emmaljunga Style.




Nu ska jag hämta Ella, sen ut till stallet och pyssla och sysselsätta mig lite, ikväll blir det 30-årsfest!

Ha en bra helg!

Pappi

Dagarna går och förkylningen hänger i.

Idag har bebis fått en pappa på "riktigt", var iväg och skrev pappren på faderskapet så nu är det fixat och ordnat också + gemensam vårdnad. Det är en hel massa att tänka på, måste sätta mig in i försäkringskassans djungel också, usch där är jag helt nollad!


1 vecka, 7 dagar

Har sen i förrgår försökt uppdatera men har av någon anledning inte gått, men gör ett nytt försök nu igen..

Gick igår in i vecka 39- en vecka kvar till den beräknade dagen D! Har försökt förklara för den lilla krabaten där inne att det är bäst om den kommer senast då, av flera anledningar, om inte annat kommer jag hinna bli sjukt rastlös, det finns inte änns en liten strumpa kvar att tvätta här hemma just nu och då är jag bara inne på tredje dagen hemma..

Var iväg i förmiddags till BM, mätte magen och tog prover. Magen hade dessvärre inte vuxit nått sen sist och ligger kvar på sina 33cm, proverna var i alla fall okej, ska tillbaka nästa vecka igen om den inte har kommit då redan för att mäta om den.

Slutjobbat på ett tag

Då var sista jobbdagen jobbad, igår rättare sakt och självklart började kvällen med halsont och ännu värre idag. Har inte tid att vara sjuk, dagarna är planerade även utan jobb.
Lämnade in bilen på lackförsegling imorse, ska tydligen vara bra så den skyddas mot all smuts som blir på den och håller sig som ny längre?
Ja det blir nog bra med det ni förstår säkert att det inte är något jag själv kommit på.

Nu ska jag ta tag i det lilla tvättberget här hemma och inviga den nya tvättmaskinen innan hästarna ska komma in och få mat.

Otursfredag

Fredag den 13e idag, kanske därför jag varit som en klarvaken fågelunge sen lite innan kl 5 imorse?! Känns i varje fall inte helt okej när jag ska orka jobba hela dan fram till 18..

Idag åker min pingla på tävling tillsammans med Malin och Charlotte (&Chippen;) till Gävle. Jag får stanna hemma, lite väl riskabelt att åka med kanske ifall liten bestämmer sig för att komma till världen. Otroligt tråkigt och 10 gånger mer nervöst att inte få vara med och se på dom, konstigt nog, eftersom jag vet att det går galant för båda hästarna :)

Det var bl.a. dom här små knoddarna nedanför som var på besök här igår.


Väänta

Att sitta hemma och vänta är inte riktigt mig grej, just nu måste jag vara hemma och vänta på att det ska levereras ett paket hem, allt mellan kl 10-13.
Får passa på att baka lite till besöket som kommer i eftermiddag och lite till stallet.

Ha en bra torsdag!


Tiden rullar på

Herregud en vecka sen jag skrev sist, jag lever verkligen i min lilla bubbla eftersom jag knappt vet vad jag gör av dagarna.

Nedräckning av dagar är det om inte annat, är inne på min sista arbetsvecka nu, 4 dagar kvar närmare bestämt.
Gick idag in i vecka 382 veckor kvar sen tycker jag faktiskt att den lilla knodden där inne kan komma ut, jag är grymt ridsugen och ganska så nyfiken på vad det är som gömmer sig där inne.

Tävling, Örebro

Tänkte uppdatera om hur tävlingen gick i lördags, på tiden kanske.
Både Milli och Chippen skötte sig fantastiskt. Båda hoppade 130, en A:0a, Chippen var nolla och fick 3e platsen! :) Milli var också nolla med fick inte speeda på (som hon säkert hade velat mer än gärna!) då hon skulle gå lagklassen efteråt, men hon fick ändå en placering.
I lagklassen var Malin&Milli nolla, Peder också och Patricia och Niklas 4 retliga fel var, 3a blev dom tillslut.

Skulle ladda upp filmer från helgen men det ville sig inte riktigt som jag ville just nu, länkar därför webbadressen så länge.

Milli 130, lagklassen
http://www.youtube.com/watch?v=JkFI1mKwHO8&feature=youtu.be

Chippen, 130.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bOS3rkHtH38