hej hopp

Vilken uppdatering det har blivit då men är inte helt på topp. Helg snart igen men jag ska inte dricka en droppe alkohol utan bara jobba och TA DET LUGNT om jag nu kommer ihåg hur man gör det, risken finns väl att nån eller några kommer försöka lura ut mig på fest odyl. men nej jag ska eller snarare måste stå i mot det. Tävling på söndag och för en gångs skull ska jag göra en bra uppladdning inför det.

Nej nu ska jag hem till mamma o pappa för att få i mig lite mat.

Heeeeeej

Legitimation

Det här med att inte vara jag. Två helger i rad har jag nästan blivit helt nekat att få komma in på Statt för att vakten påstår att det inte är jag på körkortet. Första helgen la jag inte ner någon energi alls på det och frågade bara om det var för att jag är brunhårig på kortet och blond nu, men nej det var "ansiktsuttrycket". Fine, statt är inte så viktigt så skitsamma svarade jag bara men då ändra han sig och släppte in mig. Till historien hör också att denna vakt är ny, jag har iallafall inte sätt honom förut och det borde jag eftersom jag i princip är stammis där (fy!), tänkte att nu har även han sätt mig och sen var det inget mer med det. Meeeen tror ni inte att det var samma visa med samma vakt ilördags då tröttnade jag och sa till honom att ta dit vilken vakt som helst och fråga om dom aldrig har sätt mig inne på statt förut. Efter mycket funderande släppte han in mig..
Okej jag kan hålla med om att jag inte ser helt klok ut på mitt körkort och att jag är brunett men man ser ändå att det är jag. En helg till ska jag testa och är det likadant då så överväger jag att göra ett nytt eller använda passet istället..

image292
Ungefär så snygg är jag på mitt körkort ;)



Påsk

Långhelg har det varit men både det ena och andra- en helt galen helg. Jag från vissa andra har ju även jobbat fast att det har varit påsk. Ingenting har blivit som det har varit tänkt och den har som sakt haft ett innehåll av allt. Tänker inte sitta och skriva ner allt i detalj för det kan vara riktigt uttråkande men för er som gärna skulle vilja veta går det att läsa hos Anna.

image289

Lite av påskhelgen i bilder

Projekt 1

Jag ska ALDRIG flytta igen. Idag skulle jag ta tag i alla väskor och kartonger med kläder för det ser ut som ett riktigt bombnedslag i min lilla lägenhet, men kan inte säga att det ser värst mycket bättre ut nu, fy sjutton! Nästan så jag hade lust att kasta allt och bara köpa nytt- visst om jag var rik, fast nej ändå. Fick iallafall in lite kläder men det är e hel del kvar, suck..

image288
Tänk vad mycket lättare allt hade varit
om man hade en egen "walk in closet".


17 mars

Idag är det ingen vanlig idag, för idag är det Maddes 20-årsdag :) GRATTIS, grattis, grattis!


image287

Bebislotto

Idag har vi tippat på jobbet när våran butikschef, Micke och hans frus barn ska födas, det var beräknat till idag men vad jag vet så har det inte kommit något? Jag och Annica tippade iallafall tillsammans för att ha lite strörre chans, så vi tror på antingen imorron klockslag kommer jag inte ihåg men runt 23 tror jag och på lördag runt 07. Den som har gissat rätt dag och närmaste klockslaget vinner, så håll tummarna för oss ;)

11 mars

Kortdag idag, det kunde jag bara se mig i himlen efter, hade nog också förträngt vilket datum det var idag men det blev jag snabbt påmind om efter sisodär 15 min- 11.e och alltså utbetalningar från Migrationsverket! Man kan bli galen, visst det är inte så lätt med nytt språk osv. meeen det blir inte bättre för att man är otrevlig och gormar och skriker på sitt språk för det vill jag lova att jag inte fattar ett dyfft av.
Efter jobbets slut blev det ett träningspass för Anna, var helt okejnöjd i slutet, fick också ett jobberbjudande på Flyinge och ett i Danmark idag kanske inte vore så dumt med nått av det?




"Slutet på resan och början på
 en ny, med eller utan dig.."

Musik

När det gäller musik för min del så är den  väldigt väldigt blandad men hör bara på den här 'Gentleman- Leave us alone' för bra! Även bra live - den fick gå på helvarm ihelgen ;)


image285


"Du är gåtan jag aldrig löser klart"



God natt




 

Det här med att sova

Är inte min starka sida iallafall inte på den senaste tiden, sitter varje dag på jobbet och är supertrött och tänker att jag måste lägga mig tidigt ikväll men så blir klockan runt 8 och då blir jag jättepigg (eller kanske övertrött?). I vilket fall som helst så kollade jag på klockan nyss och vad är hon, jo halv 1!? Redan? Blir nästan arg på mig själv eftersom egentligen inte gjort något sen jag kom hem.

Kortdag imorron, slutar redan 15.00 så ska ta en tur till Svårtå och hälsa på Alexandra och Felicia, äääntligen :)

Årsdebut

Igår gjordes första tävlingen för säsongen här hemma i Karlskoga kände mig inte alls redo och laddad efter upphållet och skador, men tänk att till och med det där djuret kan förvåna mig. Han har väl aldrig hoppat så bra på tävling, petade ner sista hindret i omhoppningen men det var nog mer pilotens fel. Nästa helg väntar laget..

Nej dax att hoppa in i duschen och sen jobba till stängning.

Tjoo =)

image282

Internet

Wohoo nu är mitt internet igång igen =), man kan nästan undra hur jag har klarat mig dom här tre dagarna. Ny vecka igen och nya utmaningar, hmm.
Ihelgen sa jag hejdå till Hanna och en "sista" fest med henne. Anna sas det hejdå till på lunchen. Vi började hos mig och fortsatte hos Sofia med allt från singstar till egen allsång. Statt sen såklart och Anna och jag drog även på efterfest. Vilken hejdundrande kväll det blev ;D

Bilder togs det men mest med Hannas kamera som nu är i USA, slänger in två från Anna.

image281

?

Undra hur dom här pusselbitarna egentligen hänger ihop..

God natt =)

Sexshop

Tänk att Karlskoga har fått en alldeles egen sexshop, "Husmusen", Hanna, jag och Madde som satt och pratade om att vi borde öppna en för några veckor sedan, men nu behövs ju inte det längre.

Njutning åt folket!

En vanlig fredag

Helg igen, jobb imorron egentligen men gav faktiskt bort det passet känner att jag behöver vara lite ledig. För en gångsskull ska jag försöka vara klar i tid jag med för att och festa och inte bara komma-svepa-gå.

 Slog mig just att det är jättefå, bara 1 dag kvar till både Hanna och Anna åker, guulp! :| Anna är ju iofs. "bara" borta 3 månader men Hanna ett helt (j*vla) år! - sorgligt men sant, men kan stå ut med saknaden för gudas vilka upplevelser ni båda kommer få :)

image272