Det kunde gått illa

Sitter på jobbet och har lunch, så för att fördriva tiden utan att somna så uppdaterar jag lite här. Vaknade imorse med jordens böld under ögat, en vagel! Ögat var så smalt så jag knappt såg något och jag var tjutfärdig för att jag visste att jag skulle iväg och jobba. Kom hit och såg ut som ett riktigt mongo, Karin trodde att jag hade blivit slagen. Nu ser jag väl mer eller mindre helt ok ut och tur är väl det, ont gör det ju forfarande men de överlever jag, jag ber till gud att det inte blir värre till imorron!!
Ikväll eller imorgon ska jag antagligen få mina däck bytta på clion, tack för det, höll på att köra av vägen igår efter att jag hade kommit 200 meter från lägenheten..

Dax att baka lite mer baguetter, jag är ju i brödet idag.
Hörs!

Minusgrader redan?

Då var det snart torsdag igen, sen fredag och helg. Till helgen blir det maskerad och halloweenfest, ska inte längre ha Pippidräkten som egentligen är för 6 åringar, nej, Annicas Pontus tyckte att jag så ut som en kock, det ska jag dock inte vara! Vad det istället är får ni se på lördag..

Idag eller rättare sakt i natt åkte mamma och pappa till Rom, så nu är jag lite Ella och husvakt, Simon är kvar hemma men hur vidare koll han har på allt är ingen som vet.
Ella fick följa med på en långpromenad nu ikväll, vi gick förbi och tände ett ljus för Malin på vägen. Jag var påpylsad med kläder från topp till tå ändå var det svinkallt, kanske för att jag gick i tygskor, att införskaffa sig ett par varmare kanske vore en ideé.

Ella piper som ett uppsnurrat gosedjur nu och tycker att klockan är långt efter läggdax, så för att få tyst på henne blir det sägen nu.

God natt!

Uppdatering helgen, "Du måste faktiskt förstå att jag måste ha en Maxburgare!"

Har en tendens till att inte blogga så fort det blir helg, på något konstigt sätt får jag alltid så värst mycket att göra då, såklart var det även så denna helg.
Madde och jag var i fredags på Wickan för att se Erik och dom, förfestade gjorde vi hos Erik. Man brukar alltid säga att "ska man gå på Wickan måste man vara sprääng" tror att det kanske har gått till lite väl överdrift? Efterferrade gjorde vi hos Sääf.
Lördag blev det efter många om och men en trip till Örebro, och varför jag alltid ska envisar med att följa med vet jag inte, det är bara allmänt kämpigt och träligt att vara där dagen efter att man vart ute. Killarna hittade iallafall en del så det var ju bra. Festdax var det på kvällen igen, firade Sandra som fyllt år. På morgonen vaknade jag och Madde upp hos Paulisch, det var längsen jag var SÅÅÅ bakis, bara att tugga ett tuggumi var ett rent helvete.


vanlig måndag?

sitter här med ett vinglas i handen och det är måndag!? ja jag håller med, dricka på en måndag, alkisvarning! men det är inte mtt fel (som vanligt!) utan det är faktiskt Sofias fel. Hennes kompisar från 3 är här och jag skulle bra hit och äta mat, troligt de va inte hennes avsikt. Aja upp och börja jobba kl 10- 18.30 det kommer gå fint, nästan så Sofia får palla sig till jobbet och jobba halva passet, eller vad tycker ni? bra ni håller med mig

nu får jag inte skriva mer, uppdatering av dom senaste dagarna får ni imorgon..


Sup och svälj mitt utgångsdatum har inte gått än ;)

Spikat

Då är nyår spikat och klart, Sälen, vad annars, är taggad till och från är 18 stycken och jag vet att det inte kommer att bli tråkigt men samtidigt skulle jag vilja sitta hemma, bara några stycken äta en storslagen middag, dricka gott och bli lite full om man blirt, inte gå in för att bli så spräng som möjligt och festa till 6 på morgonen. Gud vad urtråkig jag låter, blir nästan mörkrädd för mig själv, jag som alltid varit tvärtom, tror iofs att det beror på allt som händer runt omkring mig nu, jag HOPPAS det annars kan jag lika gärna lägga mig i graven nu om jag ska känna mig som 70 när jag bara är 20..

Nej det kommer bli kuuul! =)



Grattis Madde till körkortet idag med =)

Asos

Håller en extra tumme för Madde imorgon.

Förändringar

En hel del grejer som händer i mitt liv för tillfället och jag vill egentligen inte vara med, hellre lägga mig under täcket och gå upp när allt är fixat, men så är tyvär inte verkligheten! För det första så måste jag hitta en ny lägenhet, efter årsskiftet ska Camilla flytta hit igen, så hör ni eller vet någon lägenhet som är till salu eller ska hyras ut så hojta gärna till!

"Problem" 2 som både ger mig magont och huvudvärk nu, går jag inte in på, det tar vi när det kommer, men säger bara fy fan, trodde att jag hade träffat dom mest konstigaste, vrickade osv personerna man kan men nej, en sak jag har lärt mig med tiden är att jag aldrig aldrig kommer sluta förvånas över folk. Allt löser sig, på ett eller annat sätt, de har varit mitt motto dom senaste månaderna så jag håller fast vid det.

Tog mig i kragen

Idag har jag allvarligt varit riktigt duktig, inte ofta det händer men ibland så. Stallet imorse och fixade allt där, sen har jag storstädat lägenheten med hela kittet. Dammsög, dammade, moppade golven, böt sängkläder, diskade, skrurade, hängde in kläder osv osv, så skönt nu när det är gjort, ska man bara försöka hålla det så också. S var även här idag med och lagade handtaget till bilen åt mig, tack! :)
Tog en promenad nu ikväll med Madde och Ella, ska nog sno med henne imorgon så jag kan ligga och mysa med henne hela natten =), kollade sen lite på "Färjan" hehe oså gjorde jag faktiskt mat, "tacosgrejen" i ugn med fullkornsbröd den här gången. Helt klart värt att testa, det blev inte den där proppmätta känslan i magen som när man äter dom vanliga bröden, eller så var det för att jag inte tryckte i mig 2 istället för 1, vad vet jag.


De gäller att hinna med så mycket som möjligt

Var iväg och tävlade imorse, i Hammarö, red en 1.15cm, Milli tyckte att det var fjuttlågt men hoppade glatt ändå och gick ut med 0-0 fel och slutade till slut på 4.e plats. Den hästen måste vara en av dom coolaste som finns, först står hon som om hon vore sjuk och man undrar vad det för fel på henne och hur man ska få liv i hästen. Sen sätter man sig upp för att rida och hoppa fram, DÅ blir det minnsann sprutt på henne, väl inne på banan är hon tokfokuserad och det är bara att styra, jag gillar helt klart den här hästen =) Både synd och inte synd att jag inte hann rida 120, men med det hala underlaget kanske det var lika bra, det kommer ju fler tillfällen, Örebro nästa hoppas jag.

Väl hemma var inte dagen slut för de, pappa hade fixat iordning en lasagne tills vi kom hem och 15.30 var det bara att sätta sig i kassan och börja jobba..P och S kom ner och hälsade på mig oså även Madde, de gillas!

Allt de jag skulle hinna med igår hans inte! Men färgade håret så nu är jag nöjd, jag och Madde åkte sen hem till mamma och pappa o fick mat där, jag rullade ur huset nästan men någon solning, städning eller Örebro blev det inte, men det är en ledig dag imorgon med så.

Nu ska jag gå till sängen och fortsätta sova, somnade såklart i soffan och vaknade till nyss.

God natt!



Utekväll

Kom nyss hem från Statt och Amanda Jensen. Blev en hyffsad nykter kväll, några glas vin men inget mer och jag kan säga så mycket att jag har aldrig haft så långdragen kväll på Statt som idag. Amanada spelade samma låt 3 gånger om (alla är inte sprängfulla och glömmer bort de) och det knuffades hit och dit och nej det var urtråkigt rent ut sakt!
Men nu har jag testat det också och nej jag gör inte om det, då stannar jag hellre hemma.

Tävling imorgon så nu blir det sängen, klockan är ställd på 05.45 så god natt!


En lördag

Alla andra vaknar säkert runt den här tiden men själv har jag vart vaken 3 timmar redan. Har vart ute i stallet nu på morgonen, har haft varenda fodring, in-och utsläpp dom senaste dagarna sen i onsdags eftersom Malin är nere i Flyinge med 3 av hästarna. Ledig idag och självklart har jag 10 tusen saker inplanerade, lägga i lite mer färg i håret, försöka hinna sola, dammsuga och plocka rätt på kläderna, ta in hästarna och packa inför imorron, Örebro en sväng oså blir det väl Statt ikväll. Skulle vara bra om jag han klämma in en powernap också, men de är inte så troligt och mamma ville att vi skulle äta tillsammans, herregud, redan nu får jag nog stryka något..

Igår råkade Madde och jag ut för samma sak, båda var iväg för att slinga bort utväxten (hos olika frisörer) men blev det någon skillnad, nej inte direkt. Madde är det mest synd om, mig syns det iaf lite men hennes hår är det inte någon skillnad alls på, så där slängde vi dom pengarna i sjön.

Vilket flumminlägg, hej så länge

"Mitt i natta"

Jag är supertrött, egentligen, och ändå sitter jag här. Tar mig aldrig för att tvätta bort sminket, klä av mig och lägga mig isängen, och vad tar det när man tänker efter? max 10 min. Ibland kan man börja undra, men jag vet att så fort jag lägger ner huvudet och släcker så kommer det 1000 tankar som bara snurrar runt och hur jag än virder och vänder så blir det inget bra. Och det handlar om allt mellan himmel och jord. Men nu har jag inget annat val, hästarna vill ha mat imorgon bitti och vid 10 ska min utväxt slingas bort, så nu blir det godnatt!


Imorgon försvinner den, den
grymt fula utväxten, tack för det!







Hur gör man för att få hjärna
och hjärta att tycka samma?



Shoppingbejär

Är grymt shoppingsugen, den här klänningen nedan hittade jag hos Asos.


498.75:-

Kanske jag ska ta mig in till Örebro imorgon och göra ett tappert och helhjärtat shoppingförsök den här gången.

En dag till i livet

Medans jag väntar på att kunna klicka hem ett par gåskor så kan jag skriva av mig om dagen. Inte värst mycket intressant idag, tillbaka till jobbet och långpass igen. Kl 8 började jag imorse och vid halv 9 rullade en skolklass in, dax för andra fruktkursen. Idag gick det faktiskt rätt bra, det var en mycket mer uppfostrad klass som gjorde som man sa och stog på sin plats nästan hela tiden! Imorgon är det dax för sista klassen, tack gode gud.

Annars då, att stå emot onyttiga saker gå forfarande bra. Köpte mig en stavmixer idag så nu ikväll gjorde jag mig en smootie. Supergott och superenkelt!


Jordgubbsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta jordgubbar



129:- på ICA nu

DM

Grattis till Erica också som vann junior DM i hopping igår!


Vart ska man börja?

Har inte skrivit sen i torsdag och då är det värsta, vart ska man börja? Speciellt när det har varit helg. Får försöka skriva så kort som möjligt.
Fredags firade vi P, av oss fick han en t-shirt och en tjocktröja som jag faktiskt tror att han på riktigt tyckte om. Utgång blev det, Wickan, som jag inte har varit på på år och dar. Hade nog lite för mycket "innanför västen", men så kan det gå. Efter det var vi både här och där, det hela slutade iallafall med att Madde, jag, J och S somnade alla fyra i J. säng.


Lördag
blev det efter sidodär 3 timmars sömn. Gick upp fixade iordning oss så gott det gick och sen drog vi iväg med en överfull bil till Örebro. Skulle försöka shoppa lite, men det var nog inte bästa tillfället för det, så jag åkte hem därifrån med en flaska vatten och en påse från Systemet. På kvällen var det bara att börja om igen. Förfest styrdes i lägenheten mittemot och efter en stund var vi på g igen. Statt senare, som var som vanligt, kokade när jag stog i kön in men lugnade ner mig en aning och det blev allt en lyckad kväll det med. Lånade ut lägenheten till Madde och S, när vi väl kommit tillbaka till Frödingsvägen, själv snodde jag sängen hos J.


Söndag, igår, var den skönaste på länge. Kom hem vid 12 och sen låg jag på soffan och gjorde absolut inget fram till 16.30. Åkte då ut och tränade för Malin med både 4-åringen och Milli, sen var jag helt slut, tog nog varenda kraft jag hade kvar i kroppen. På kvällen laddade Sofia och jag upp med godis, dipp och film, våran sista äta onyttigtdag!


Idag är det första dagen med att bli hälosamma. Har införskaffat mig en bok som det nu ska börja antecknas allt som äts. Än så länge har det gått bra, var ute och fick ett mördarpass för Malin idag igen och på kvällen tog Madde och jag en riktig promenad på 1½ timme, så skönt!

Nu börjar det här inlägget bli lite väl långt, dax att sluta

Torsdag

Idag var jag, Madde och S in till Marieberg på eftermiddan/kvällen för att hitta en present til P. Har inte varit där sen det byggdes om och gisses vad stort och bra det är nu, kommer säkert bli ännu bättre när det är klart! Att leta present var inte direkt det lättaste, även fast vi hade med oss en kille. Men två paket fick vi med oss hem och får hoppas att det duger, till oss själva blev det inget. Att shoppa när man har med en kille är inte bra, har testat det förut och tänkte att kanske går bra med S men neej, en affär gick vi in i sen vare kört, haha. Får se hur pass pigg jag är på lördag om jag kanske orkar ta mig en tur dit då igen..


Ny start

Jag har ingen självdisiplin alls, iallafall inte när det gäller att vara nyttig, jag får på min höjd något ryck och är det i några dagar sen är det kört. Men nu är vi två om dethära så på måndag kör vi, jag och Sofia, allt vi stoppar i oss kommer antecknas och minst en promenad varje dag ska bli vardag. Men än är det inte måndag så idag tog vi en lunch på Paris, kycklingfilé och pommes frittes för min del, goott! Har stoppat i mig både det ena och det andra förutom det så just nu känner jag mig en aning gravid, på tal om det fick jag barn i natt, jovisst vettni. En liten flicka blev det, det gjorde inte ont alls utan allt var som vanligt efteråt och jag blev pinnsmal, ibland börjar jag undra vad som kretsar i mitt huvud egentligen.

"Fruktkursen" med barnen idag gick över förväntan, det var barn överallt emellanåt, 1000 frågor varför, om, hur? men i det stora hela skötte dom sig och jag tror nog att jag iallafall lärde dom att tycka om minst en ny frukt.





Om, om?

Sko



Så snygga, men finns såklart inte kvar i min storlek, så har man 40 eller 41 så klicka hem dom från Halens.

Snabb leverans

Beställde ny tv i söndags som jag skrev och fick den redan idag, det var inte pjåkigt de inte! Så pappa var här förut, ställde upp den och fixade kanalerna, fick dom dock liggandes lite här och var, men vad gör de han skulle ordna det till mig någon dag så, inte värt att jag börjar ge mig på det heller.

Nu ska jag sätta mig och plugga frukter, ananas, mango, papaya, physalis osv. för imorgon kommer 2.an från Bråtenskolan på besök till oss och ska lära sig om frukter. Och av alla så satta han mig på den uppgiften, herregud hur ska det gå? (vad har jag gjort för dumt för att förtjäna de?:P) Önska mig lycka till!

Måste också passa på och säga grattis till Sofia som idag fyller 20 år :)

Softdag

Har haft en riktig slappdag idag, stallet imorse, hem och kunde faktiskt slappna av utan att behöva göra 10 mijloner saker på min lediga dag, somnade på soffan och vid 16 hade jag träning. Gick super, hon sköter sig galant min "lilla" häst. Nu ikväll var jag ute och gick med Madde och P, sen hem till P och kollade på tv och "Fucking Åmål".

Har börjat grubblat på allt mellan himmel och jord igen, tur att man har en förstående Madde kl 01 på natten som man kan höra av sig till. Fick även några extra råd av henne och P idag och jag ska nog lyssna lite på henne den här gången, för en gångsskull.

Godnatt!

Impulsköp

Beställde nyss en tv, "bara sådär", nej har funderat ett tag på att göra det men ändå, i vilket fall som helst blev det en Samusung, hoppas det blir bra jag är ju inte så kräsen så den duger nog fin fint till mig.
Bäst att gå och sova innan jag får ångest och ångrar mig..


Både det ena och det andra

Avskrivningsdax igen. I fredags spenderade jag lite pengar i Karlstad, hittade inte alls mycket, kanske för att jag hade lite panik över att hitta något. En knallrosa kjol och lite småplock blev det. På kvällen var jag ner till Askersund och tränade, gick riktigt bra, var inte hemma förens efter 23 så det blev inget Statt och Linda Bengtzing för min del.

Igår hoppade jag in och jobbade på förmiddan, flängde och for till 19 då vi åkte till Sofias 20-årsfest. Där spelades nog dom flesta kortspelslekarna och drickan åkte ner fortare än man hann öppna den. Statt på det sen och för "en gångsskull" gjorde min kära bror något för mig, skrev upp mig och Madde på gästlistan och att gå in gratis klagar inte jag över. Statt var helt okej, men som vanligt var ju inte musiken något att ha. Vid halv 5 kom Sofia och jag hem till mig och vi slocknade direkt.

Idag har det bara varit en vanlig söndag, jobb på eftermiddan som var riktigt segt, har verkligen blivit genomförskyld, äckligt!


Rosa månad

Oktober = Rosa bandet!


När jag ändå är på g

Så vill jag vara BRUN igen och att allt inte ska rinna av en så fort man kommer tilbaka till Sverige igen!


Eh hjälp

PROBLEM! På lördag ska jag på 20-årsfest och har varken kläder eller skor, att det alltid ska vara ett beskymmer. Är ledig på fredag så får åka in till Karlstad då, finns det inget där så sätter jag mig uppriktigt ner och gråter! Det var problem ett, nästa är vad man ska hitta på i present då? Fick til svar när jag frågade, "inget" vad annars liksom. Så har någon en liten idee på vad man kan tänkas köpa som kan man hojta till.

Idag jobbade Sofia med mig nere i Sandviken, och fler gångern blir det eftersom den lilla pinglan ska vara där nere nu, wohoo säger jag.


När man inser

You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...
It's too late to apologize, it's too late

*

I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine

=)