Haren

Ifredags skrevs alla papper på till lägenheten och då fick jag även nycklarna, så igår gjorde vi ett ryck och flyttade dit dom flesta grejerna.

  
  
Ungefär så här ser lägenheten ut nu, grejer
och banankartonger i princip överallt.

 P tyckte att andra saker var mycket mer viktiga än att bära grejer.

4.e helgen

Som jag inte festar, men ändå fick jag bara sova 3 timmar i natt.
Jag och Annica åkte till N.L igår där det hade styrts lite fest, satt och blev riktigt sugen på fest och utgång en sväng men nej jag skulle upp tidigt idag och skulle åka och slänga mig i sängen i hyffsad tid, tänkte jag. Vid 12 var det bara att vara taxidriver, och jag blev som vanligt inkastad i någons guldklimp, igår i N.Ls gula "pärla" och jag tycker verkligen inte om att köra andras bilar, speciellt inte om dom är stylade från topp till tå och svindyra! Någon talan hade jag ju såklart inte så det var bara snällt sätta sig och köra ner till Statt. Efter 30 min fick jag vända tillbaka dit igen för att hämta upp en lite väl förfriskad och förbannad N.L (enligt vakten, absolut inte enligt han själv) och köra hem honom, ställde då tillbaka bilen där men kom sen på att jag inte själv hade någon bil, knallade ner mot stan och jag gick verkligen mot strömmen och den ena fullare än den andra träffade jag på vägen. Halvvägs genom stan träffade jag Sandra, vände då och halkade mig hem till henne och lånade hennes bil, P ringde och tyckte att jag skulle hämta upp honom, men han måste gått vilse på vägen- efter att ha väntat 20 min gav jag upp och åkte till sängen istället, kl.4 avslutades kvällen igår och 7 ringde klockan igen- mmm;)

Nu ska jag hoppa ner under täcket igen och sova lite.


N.Ls vrålåk..

kl 06.30

Stuttsade (läs drog) jag mig upp ur sängen imorse. Först fick jag ta mig en sväng förbi Systerstigen och hämta upp Malins andra bilnyckel, den andra hade hon lyckats låsa in i bilen och Nico, stackarn, hon lyckas få till det mesta hon, hmm ;)
Fick mig sen ett första hoppass efter vilan och det kändes bra, måste sätta mig ner och kolla tävlingar nu också.

Nu ska jag ner till banken och fixa det sista och sen jobbet, såklart.


Vuxen?

Nu har jag tagit mitt första lån, känns rätt vuxet, även fast jag aldrig kommer bli mer än 17 i huvudet, men ändå. På fredag ska jag skriva på papper med hyresvärden och när jag fått pengarna så skrivs dom sista papperna och sen är det hela klart. Ska tapetsera och kakla om i köket, får se om det blir hallen också eller om jag väntar, sen är det bara att flytta in.

  
Den kommer duga fin fint till mig, jag är ju inte allt för kräsen=)

Dax för jobb igen, sen ska jag ta mig en tur till Annica och Pontus igen, med en överraskning idag..


Tredje helgen

Som jag inte har festat.
Lördags jobbade jag, sen var jag som jag skrev iväg och kollade på lägenhet, som blir min alldeles snart om inget går fel =)) så jag blir bla granne med Sofia, hur kul som helst! Mer om de kommer. På kvällen var vi först hemma hos mamma o pappa och fick oss lite mat och sen åkte jag, Madde, M.P och P.S in och såg på bio i Örebro, Yes man. Riktigt rolig film om jag får säga mitt.

Igår söndag var jag ledig! Var hos Annica och Pontus och hälsade på, alltid lika kul, satt och söla o prata som vanligt medans P var iväg och fixade min bil. Vi hjälpte även T att flytta, jag bar iaf lite kuddar och stolar..

Idag har jag tagit ett extra pass så nu ska jag slänga i mig lite spenat, potatis och fiskpinnar innan jag ska iväg.

"Number one"

Redan fredag imorgon, tyckte verkligen att det var de nyss. I veckan har jag fått lite uträttat förutom jobb och stallet, klippte mig i måndags, blev väl inte helnöjd men skönt att få av sig det, i tisdags var jag iväg och besiktade bilen helt själv för första gången- fick en anmärkning men de är snart fixat och idag ni ställde jag klockan på 6.30 och gick upp samtidigt som P för att ta mig en promenad innan jobbet (ibland förvåndar jag mig själv!).

En lägenhet på Haren har jag hittat också, så den ska jag hinna med en titt på på lördag så får vi se.

Milli mår bra och är snart helt igång igen, mer synd är det om Hannah och Jessica som fick ta bort Bisse förra helgen =( Tycker verkligen synd om er! Malins ena häst fick en infekterad led och fick åka in och akut opereras i förrgår, får hopps att hon blir helt bra igen!

Nu har jag inte mycket mer för världen idag, lite nya griller i huvudet bara.

God natt


" Ett liv som går spikrakt fram, det existerar inte, eller?"











Typiskt

Jag hade hittat den perfekta klänningen att ha när mamma fyller år och skulle ta och beställa hem den igår, fanns den kvar? Nej såklart inte! Min vanliga tur som vanligt, så nu tar jag mig en tur till Örebro för att leta på något annat, för en gångsskull ska jag vara ute i god tid.

Hej så länge

Vardag

Då var man igång med vardagen igen. Fick hoppa in och börja jobba i söndags, extrapengar är aldrig fel, sen har den ena efter den andra gått och blivit sjuk så för mig blir det jobba fram till måndag nu.

Veckan i Sälen var som alltid hur kul som helst, kunde inte avsluta året bättre! Hc, skidåkning, fester, nya och gamla vänner, SNÖÖ, bastu osv- vi kunde ha tagit en vecka till..

Januari

Imorgon är sista dagen i Sälen, nyår var riktigt rolig, saknade såklart vissa här uppe men så är det ju alltid. Tappade bort alla vid 12 slaget på Värdshuset så fick istället fira med några från Eskilstuna..Mer uppdatering kommer när jag är hemma igen, hej så länge!