Allt kan hända

Var längesen nu men idag ryckte jag in och gjorde ett jobbpass, stan en snabbis och stallet efter det. Milli känns riktigt på g och fin för tillfället, hon verkar gilla att vara igång igen efter lite semester. 
På våran snabbistur på stan idag har vi nog, oturligt nog, lyckats tappa snuttisen- jorå det är helt sant, så imorgon är det jag som hänger på låsen till butikerna och ber till gud nu innan läggdags att någon hittat den! (Kan faktiskt inte vara möjligt att någon velat ha den, dom insnuttade " händerna och armarna" tar man inte i frivilligt)
Så mycket som möjligt inklämt på samma förmiddag imorgon, börjar med stallet tidigt innan snutteletning, handling, packning och blihämtning, god natt! 
 
 
Här är den, number one
 
 
 
 

Samma helg

Utgång igår och den segaste, slöaste dagen idag. Webbtv från SM på plattan under dagen och Wallander- Sveket nu på kvällen, mycket mer har det inte blivit idag, förutom stallet, såklart!


I lilla staden

"Jag vet att det är en hemlighet
för det viskas om den överallt."
William Congreve


Badbrudar

Att få med lilla Maja som är snabb som en vässla på kort var inte det lättaste ;)
 
 
Blir många bilder nu när jag tömt systemkameran, personligen gillar jag bloggar med mycket bilder. Kanske inte just bildbomber som den här och den innan men det har jag gjort för min egna skull (och jag vet andra som gillar det:) datorn litar jag nämligen inte helt på längre (måste skaffa en extern hårddisk!!) och då har jag iaf. många bilder här.

Parken Zoo

För några veckor sen tog jag och Tuva en dagstur med några vänner till Parken Zoo i Eskilstuna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
:)

Måndag mitt i sommaren

Idag har vi varit ute exakt hela dagen, jag gick upp först imorse och hade stallet, var i lägenheten och grejade och kom tillbaka till huset runt 9, då låg dom övriga två fortfarande och sov. Tuva hade ingen lust alls att vakna och verkade kunna sova fram till lunch om hon hade fått!
På förmiddagen fram till lunch hade vi besök av Peters pappa så Tuva busade och härjade med honom, sen har vi grejat en massa runt om i trädgården här åt mamma&pappa. Bundit upp hallonbusken, trimmat, klippt lite träd och buskar, så imorgon kan vi med gott samvete vara lata igen, i alla fall en av oss, den andra blir för rastlös..


Spontant

Eko i bloggen igen, spontanresa till Jönköping, shopping, sol och bad är anledningen. Vi lånade Karros lägenhet och tillsammans med Pernilla, Johan och Maja har vi haft 3 kanondagar där! Igår toppade vi med en sväng till Ullared- Jag och Pernilla, kunde ha fyllt en släpkärra om jag hade fått! Ja jag är verkligen en riktig Ullaredskärring, tvinspelingen undvek vi dock!


Påhoppad

Resan hem gick även den bara bra.
Igår hade vi mysdag jag & Tuva, en härlig förkylning och halsont har hoppat på mig, idag är halsen bättre men förkylningen värre, hmm.. Får köra mina huskurer och hoppas att det ger sig snabbt!


Jul. 13, 2013

I tisdags var som sagt andra kvalet, 4 små fel var fick Calle och Kammen vilket var såå synd då dom lika gärna kunde varit nollor och till final, Carter hade 3 ner vilket förvånade alla! Ingen final och med andra ord semester för oss. Vädret är fortfarande stekvarmt så dom senaste dagarna har vi förutom hästarna hunnit med solning, stranden, fest och utgång x2, shopping osv. Idag packar vi ihop och i eftermiddag rullar vi hemåt igen. Bättre vecka än den vi haft kan man inte ha.


Falsterbooo

Vi är på nere, på plats och första tävlingsdagen och kvalet är gjort. Calle började med en strålande runda med 0 fel, Carter fick 4 fel och Kammen avslutade och var jättefin med ett ynka tidsfel. Resan ner gick snabbare än förväntat, hästarna sköter sig och är snälla och vädret är på topp, finns med andra ord inte mycket att klaga på :)
Idag väntar andra kvalet för alla 3.


Tar det imorgon och imorgon och..

Okej som vanligt planerar jag och så blir det i slutändan helt annorlunda. Igår såg jag framför mig hur jag packade klart det mesta, handlade mat inför veckan och hur jag idag kunde fixa med annat. Fick istället besök till och från från lunch till kvällen (vilket var mycket trevligare) så värst mycket packande blev det inte (bara i mitt huvud) handlat blev det i alla fall och mat är gjord som vi ska ha med oss.
Senare på kvällen tog vi filmkväll och såg den senaste Wallanderfilmen och då sköt jag yttligare på den ljuvliga packningen. Så inatt lyckades jag rota fram lite och nuu har jag snart lyckats fått ner det mesta, men har knappt en aning om vad jag har stoppat ner, har jag sagt att jag HATAR att packa?!


Klara, färdiga, gå!

Dags att ha packrace, ikväll kanske jag ska ta och visa er lite studentbilder, på tiden kanske ;) 
 
 
 
 

Matnytt

Testat lite nytt i matväg nu igen, här om dagen testade vi en ny variant av Pasta Carbonara med rökt skinka- tummen upp på den och verkligen värt att testa! 
 
 
Receptet hittar ni där här , jag stektet även bacon och toppade med det och persilja. 
:)
 
 

Det går framåt

När jag var i Sunne var även Peter borta på cross VM i Uddervalla, så Tuva har sovit och varit med mormor hela helgen och har även träffat morbror Simon som var hemma över helgen och gammelmormor. 
Mamma har hela tiden sakt till henne att hon måste ha lärt sig gå till den helgen hon ska ha henne själv, och i onsdags så började hon helt plötsligt bara gå, sakta men säkert och helst på tå (!? skitunge :P) så nu har hon även lärt sig det, men måste få in lite mer, men snart så blir det väl full rulle :)
 
Vissa av er ha sätt det på instagram för er andra kommer filmbevis här ;)
 
 
 
 
 

Sunne

Fasen vad fort dom här dagarna gick, som alltid när man har roligt. Vädret har varit blandat med sol och regn och därför också blandade resultat.
Torsdag hoppade bara Calle och var nolla.
Fredag började vi med 125 och både Calle och Kammen var nolla. 130 sen för Kammen och nolla där också. 130 även för Morran och Milli, Milli vann och Morran placerad, 140 för båda efter det.
Lördag började Kammen med 130 och 4 fel, 140 sen för M&M, 4 fel för båda, Milli hade snabbaste tiden och hade annars vunnit, men att dom kom runt med enbart 4 fel efter regnskuren som gjorde att underlaget blev slirigt var himla bra gjort! 
Igår, söndag regnade allt bort, Calle, Milli och Morran gjorde tappra försök i sina klasser men ingen av dom gillade underlaget så sen packade vi ihop och åkte hem. 
Fruktansvärt synd att det aldrig kan får vara uppehåll och sol innan och under Sunnetävlingarna så tävlingarna blir så bra som dom kan vara. 
 
 
 
Carter MB
 
 
 
Carmine HH (Kammen)
 
 
 
 
Millimani E (Milli)
 
 
 
 
 
 
Morita HH (Morran)
 
Tråkigt nog fick jag aldrig med Calle och Milli på kort när dom hoppade, men det kommer fler tillfällen=) 
 
 
Milli kom med lite på film istället, halva rundan i 130 sen gav mobilen upp
plus att jag filmade åt "fel håll" :P

Smakprov

Malin & Carter MB 
 

Juli

Idag mina kära läsare ska jag ta och uppdatera er om helgen, svich så var dom 4 dagarna över, och svich så var juni över och juli här. Ber till gud och hoppas att juli vill ha en massa sol, måttligt trött på regnskurar nu.