Sista torsdagen i januari

Vägt och mätt idag, som jag trodde hade hon inte ökat så mycket sen sist vi var iväg. 7390g (7100g sist) men i alla fall 3 cm på längden och är nu 70cm. 
 
Idag var även dagen D för fina vännens operation, jag hoppas så innerligt mycket för hennes skull att det blir bra nu och att hon blir frisk! 
 
 
 
 
 

Charlotte&Mathias bröllop

Som sakt så var vi i Stockholm ihelgen, bröllop närmare bestämt, min äldsta kusin på mammas sida gifte sig. 
 
 
 
 
En bild säger alltid mer..
 
Bilderna är tagna av virdeby.se
 

1 år bakåt i tiden

Stockholm imorgon så jag skulle packa, men istället fastnade jag med att kolla på bilder.
 
Finns inte många bilder på magen, men tänk att jag såg ut såhär
för exakt 1 år sen. Var aldrig riktigt bekväm med att ta bilder på
magen, men några finns det, kanske visar jag er dom ännu värre..
 
Och för ett år sen var jag även den här helgen i Stockholm, på Ombudsgalan
 
Med lite svart så var den näästan osynlig, nästan ;)
 

Stelna

Jäkla kyla då! Ville verkligen iväg och hoppa med Malin idag, men vi fick ställa in det :(, fingrarna skulle väl frysa fast i vantarna och hästarna i transporterna.

Men jag ska inte klaga, det är inget problem med lite kyla och ingen hoppning, egentligen, min fina vän har det värre, hon sa att det alltid finns dom som har det värre och jo så är det! Envis och stark som hon är kommer hon fixa allt galant, såklart! När hon gjort det kommer magklumpen försvinna igen, tills dess får den väl stanna då..

Ta hand om er där ute!


Sparlåga

Badhusdag idag och efter det har jag varit levande död, det tog verkligen all energi jag hade, den lilla jag hade vill säga.
Helgen har varit bra annars, har inte gjort nått speciellt, invigde våra planksteksplankor i lördagskväll och faktiskt blev det riktigt bra, gästerna var också nöjda så..:)
Höll på att frysa örona av när jag red i lördags, så nått vidare långt pass blev det inte.
Igår var det bättre, med -3 istället för -13 var det ju riktigt varmt.


Jobbig fredagskväll


Övning ger färdighet

Nöjd, både igår och idag. Igår var vi iväg och hoppade i ridhuset, och faktiskt gick det super och jag var nöjd, inte ofta jag är det, tänk om man alltid kunde få ha den känslan, drömma kan man.

Idag har jag varit ute och backtränat med transporten och till och med det gick bra, vissa delar bättre än andra med i det stora hela så!

Bara att fortsätta och nöta!
Ha en fin fredag :)


Helt som vanligt

Ja dagarna rullar ju på, helt som vanligt och helt som vanligt var det dar sen jag skrev ner nått här. 
Helgen speedade på i samma fart som alltid. I lördags (håll i er) åkte jag iväg på hoppträning för Malin i ridhuset, om det var kul!! Milli verkade också tycka att det var en höjdare, våran träning blev nog hellre än bra, jaja. 
 
Söndagen gick åt inne i Örebro, IKEA och leta klänning då vi ska på bröllop nästa helg, blev dock ingen men har två reservplaner.
På kvällen var Malin här, planerade och kollade på lite tävlingen och mös. 
 
Måndagen tillbringade vi nästan hela dan ute i stallet, grejade och dolade. Så gött, man somnar så himla bra och skönt när man hållt igång lite på dagen. 
 
Så igår, lunch med Carine&Theo innan vi hade träff med Föräldragruppen och så stallet på kvällen. 
 
Idag, ja vad har vi gjort idag, inte mycket mer än varit i stallet och ridit. Eftersom jag svor lite över henne förra veckan, lilla hästen, så får jag väl berömma henne nu istället. Hon är på ett strålande humör och jättefin och rolig att rida just nu- lika bra att njuta så länge det varar. 
 
Ska väl ta och berömma lilla kotten här hemma också, när jag ändå är i farten, som faktiskt börjat somna riktigt bra  på kvällarna igen.
 
Upp tidigt imorgon, så nu hoppar vi i sängen, god natt!
 
På våran gata i stan..
 
 

Veckans bilder


Att vända

Om dagen var mestadels dålig och tråkig igår så är den, än så länge, tvärtemot idag. Lunch, promenad, lek och fika ute i Linnebäck hos Carine& Theo.
Kvällsridning idag, undra om någon talade vett med mig häst i natt eller om gårdagens slit (!) faktiskt gav resultat, billig igår men några kronor värd idag, knappt man hänger med när det svänger.

Än är inte dagen slut, att ta kvällen vid senast 22 går knackigt för den lilla, men tror hon går på sista refrängen nu snart.


Ibland är det bara så

Grå dag och jag gillar det inte alls! Milli var riktigt billig och gjorde mina armar 1 meter längre, mamma kontrade med att "hon är ju i alla fall snäll" som om det skulle få mina armar tillbaka till normal längd igen och humöret på topp?! Var ju värt ett försök, fast jag tror hon ångrade sig i efterhand..
Den lilla har tydligen också fått längre armar, mer förståeligt på henne, och sopade rent på vardagsrumsbordet förut. Tyvärr tyckte inte en av mina nya fina ljuslyktor jag fick av Hanna om att bli nerslagen och gick i ett antal bitar..
Och så toppar vi det med att Tuva tog fram små horn nu till kvällen, för att testa vem som är envisast och mest vrång här hemma, JAG har fortfarande den titeln.


Springer fram

Först ut igår att starta dagen var stallet, vid lunch besökte vi Pumphuset för första gången, med Hanna och på kvällen blev det inte mycket mer än tända ljus, lite vin och Madde & Emelie, helt nöjd med det. Sen däremellan hann vi med diverse lite mindre roliga saker, som handla och städa.

Halva lördagen har snart gått och vi har inte gjort ett dugg vettigt, men nu snart ska vi hoppa i stallkläderna.
Ha en fin helg!


Kompenserar

Jag vet hur tråkigt det är att läsa bloggar utan bilder och mina senaste har varit ganska så fattiga på just det, så här kommer några från jul, bättre sent än aldrig..


Tillbaka i vardagen

Igår var jag iväg och åt middag med några av mina hemvändande vänner innan dom ska åka tillbaka till sina städer igen. Att inte alla kan bo här jämt igen, har varit så kul nu under jul när alla träffats, har som tur många andra fina vänner här på heltid men mycket vill ha mer!
Idag är vi tillbaka i vardagen igen, Peter jobbar och kotten&jag är hemma själva men vi har också vardagliga rutiner, som att se Desperate Housewifes innan dagen börjar på riktigt ;).


Värdera om

Vilket bra jobb jag har, faktiskt. Det kanske inte är det glamigaste och det kanske inte är jobbet som står längst upp på listan över vad man vill bli. Och visst jag värderade det väl inte lika högt förut heller innan jag fick barn, men vilket bra jobb det är även när man är föräldraledig. Man kan hoppa in och jobba extra och på så sätt tjänar man både föräldradagar och pengar- inte alla jobb som man kan göra så med!
Tjing!


Sifferbyte

Alla säger att 2013 ska bli deras, visst ta det, 2012 var nog ändå mitt, vårt.
Vad mer kan begära än att få en liten person som valde att göra våra liv extra spännande från och med maj?
Och inte nog med det så placerade sig fina Malin&Milli sig i 145cm och hoppade runt 150 med endast 2 ner, om jag var stolt när jag fick höra det!
Såg fram emot sommaren men den regnade bort, istället fick vi en fantastisk vecka i Portugal. Jag kan rabbla på hur länge som helst om allt bra året som varit men då kommer ni inte änns orka läsa till hälften.

Året kunde i alla fall inte avslutas bättre, med tre rätters och såklart trevligt sällskap, inga nya nyårslöften med att träna mer och äta nyttigare, även om jag borde, mycket man borde och för den delen inte borde, med det tar vi tag i det nya året!