Vaknat till liv

Kanske ska ta och uppdatera om den senast vecka. Har mestadels jobbat , även på mina "lediga" dagar så dom minutrarna jag haft över har jag använt till att sova, stallet och promenader med lurvtussarna- en av mina nya bra vanor!

Var på begravning i fredags, vilken var den värsta jag varit med om men den var också väldigt väldigt fin.

På lördan åkte vi in och spelade bowling i Kristinehamn. Helgen blev med andra ord helt vit, inga fel.

"V"

Jobbade extra på söndag och gör det imorgon med, pengar behövs, om det gör. Hela resan till Thailand är i varje fall betald nu, det känns bra, bara att sätta igång och tokspara till fickpengarna nu. Imorgon ska jag även ta sputan, fyfan rent ut sakt, men den ynka sekunden får jag allt härda!

Smile

Idag tryckte jag på knappen, 7 februari åker jag, Malin, P och N kanske A till Thailand. Ska blir så skönt med semester, Sälen över nyår och 2 veckor med sol och bad- det kan inte bli bättre!
Malin som aldrig har flugit får börja med en resa på sisodär 11 timmar.

=)


x2

Dom senaste dagarna har jag inte haft ork till något, inte änns för datorn, därför ingen uppdatering heller.

Ledig i fredags och i lördags så det blev Karlstadtripp x2. Jeans, kjol, topp & småplock första dan och IKEAgrejer andra- älskart!

Inflyttningsfest hos Madde&Mattias på lördagskvällen, blev som jag trodde, riktigt kul!

Söndag var vi iväg på träningstävling till Ridskolan. Jag med 5-åringen och Milli, Malin med Chippen och Comedie.
Bebis skötte sig kanon, 4 fel i första klassen och nolla i andra. Med Milli var det som vanligt, hon fin och jag som en kratta, typ så.
Malin och Chippen var nolla i båda klasserna, Comedie vet jag inte, mer än att hon var en aning vild..

Snabb tråkig uppdatering, bilder kommer när jag laddat kameran.

Lägenheten; Köket

Skulle uppdaterat igår efter jobbet men var totalt slut och tvärsomnade i soffan, men iallafall här är köket, med lite nytt kakel och färg.

Före

Efter

Den fula randiga tapeten före

Resultatet efter


 

 


Lunchvisit

Sitter på jobbet och försöker fördriva tiden.
Var inne till Sofia förut och fick lite mer färg i huvudet och med fick jag också ett schampoo, nu när jag inte är blond längre, får se om det funkar på mitt hår.

Ikväll när jag kommer hem ska jag slänga upp bilder på köket, "bara" 6 timmar kvar..

Ny vecka

Tillbaka efter helgen och tillbaka hemma i min lilla lägenhet igen.
Ilördags hade vi på Kronhallen årets Hockeymatch. Nått spelande blev det inte för mig, men en riktig bra hejarklack det var vi.

Att jobba där vi jobbar gör inte att vi blir mer normala ;)

Igår var jag iväg och hämtade mamma och pappa på flyplatsen, träningen efter det med "Bebis" för Malin hon blir bättre och bättre för varje träning nu så det är jättekul- träningstävling för henne på söndag.
Milli reds också en sväng i blötan.

Johan Falkfilm och mys på kvällen, jag älskar att vara ledig söndagar!

En dag senare

En lite mer förändrande klippning blev det allt, inte så mycket på frisyren och längden men färgen. Den har blirvit mörkar så nu förtiden är jag brunett. Trodde aldrig att jag skulle göra mig av med mtt blonda hår men så blev det, fick agera lite testperson till Sofia och efter 4 timmar blev det till slut så här;

 

På eftermiddan följde jag helt oplanerat med Sofia in till Karlstad för att se Lars Winnerbäck, och herregud vad bra han är!
Med andra ord hade jag en riktigt bra ledig onsdag =)


 


tempo

Dagen gick riktigt fort på jobbet idag, inte mig emot. Fick sluta 30 min tidigare så jag hann med och träna för Malin ikväll. Milli var taggad till 1000 och körde racet i början av passat, i slutet var hon kanonfin!

"Fruktstund" med två klasser imorgon på jobbet igen, fattar inte varför det blev jag av alla som fick ha hand om det, jaja jag får övertyga dom om att jag har rätt så tror dom mig nog.

Klippdags efter det, ÄNTLIGEN! =) Får se om det blir någon drastisk förändring..



Wonderful

Äventyr ihelgen blev det.
Först Örebro på dan för lite shopping, sen fest där på kvällen och fest vill jag lova att det blev. 06.00 avslutade vi den och 12 på lördagen var vi forfarande kvar, i Örebro..Sjukt kul kväll/natt måste jag säga!

Fixade klart köket ihelgen också. Bilder kommer, när jag väl kommer hem, är hus- och hundvakt en vecka.