Rullar

Jag måste nästan byta jobb om jag inte ska rulla fram som en köttbulle inom en snar framtid. För fy f*n vad onyttigheter man äter när man jobbar, det finns ALLTID nått! Och hur lätt är det att låta bli då? Idag kom Micke körandes med en tårta också för att fira att utbyggnaden hade godkänts och för att vi hade passerat 400 miljornes sträcket och allt var det var, så var jag "tvungen" att smaka en bit -och efter det har jag inte ätit nått mer..:P
Så från och med imorron ska jag börja rata allt vad feta och sockriga saker heter, jag hatar att vara fetmätt!

Ingen beach 08 för mig inte men beach 09 är min satsning, haha ;)

image308 image307
Jag kan om jag vill, fruktsallad och pastasallad till lunch, mums :)

Hmm

Hopp här sitter jag, jag som skulle gå och lägga mig tidigt idag men det är som vanligt. Kan inte slutat tjata om vad gött väder det är, hoppas det hänger i sig, jag är iallafall ledig ihelgen och tänker vara det med! Ska varken tävla eller festa utan ska bara vara och förhoppningsvis bara mysa på kvällen, fast jag vet ju att det kan ändras 1000 gånger.

Pratade med Hanna förut och gud vad jag saknar henne! Satt också förut och funderade lite över allt och kom fram till hur mycket jobbet styr mitt liv just nu, jobbet är mitt liv! Jag träffar i princip aldrig mina vänner längre (förutom ute på krogen) och A blir det inte heller så mycket tid till, speciellt inte eftersom våra jobbartider går om varandra. Jag ber iallafall så mycket om ursäkt och måste börja tänka att pengar inte är allt!


image306

Burn it up

Höll nyss på att bränna ner köket. Nej kanske det inte var riktigt så illa men skulle koka spagetti och råkade sätta på fel platta. Började undra varför vattnet inte kokade upp och efter en stund började det lukta bränt, då hittade jag felet! Till råga på allt så kokade jag pasta till hela Karlskoga också så nu tror att det blir läggdax, själv! :(

1000 tankar som vimlar runt

Byte?

Min morbror ringde för några dagar sen och undra om jag ville byta ut min lilla clio till en ny. Ja varför inte, fast jag skulle vilja ha en annan färg, nästan alla är mörkblåa som den jag har, kanske en röd skulle passa eftersom den far fram som ett skott när jag sitter bakom ratten. Hmm? Får se hur det blir med den saken.


image304image305

Sovdax, godnatt!

Flyttnings dax

Nej jag ska inte flytta utan det är min lilla häst som ska. Till midsommar kommer han bo hos Malin istället det blir nog bra =)

image302

Nej nu hinner jag inte mer, det skriks om att det ska hackas grönsaker till tacosen..


Fullt upp

Igår var det fullt upp från kl. 7 till 4 på natten. Hästen på morronen, Karlstad på förmiddan, bröllop på eftermiddan och halva kvällen, snabbisförfest hos E-L och Peter på jobbet, Statt och tillsist hem för att sova. Men så kul det var och det gick ner allt från jägershots till champagne, på Statt beställdes det dock vatten.
När A har letat på usbsladden så kommer bilder.

Dax att sova, god natt!

Klänning

image301

Hjälp!

Paniik! Jag ska på bröllop på lördag och har absolut inget att ta på mig. Var in till Örebro idag för att hitta något men det var inte mycket att hänga i granen tyvär..Med hem var iaf. en lila klänning från H&M och en klänning från Vila.
Jag och A får åka in till Karlstad på lördag i hopp om att hitta nått passande.
Snälla snälla..


Nu ska jag försöka sova, helt själv.
God natt!


Ingen bra kombination

Jag skulle nästa göra vad som hellst för att få vara ledig imorron och på lördag så jag också kan vara ute som alla andra. Men nej jag ska jobba som vanligt och jag kommer troligtvis vara Karlskogas vitaste person eftersom jag aldrig kommer kunna ligga och sola. Jag lär få köpa ett helt lager med brun utan sol..


image300
Vore inte fel att ligga och
steka på den stranden