"Jag hatar att älska dig"

Då har det varit studenten och lite därtill.
Min fredag började med jobb 7.00 och tokbaksplock i 2 timmar. Halv 12 cyklade jag i ilfart hem, gjorde mig iordnig och bytte om sen ner till Bregårns skolgård för att kolla på studenterna, en snabbfirning av Madde, Anna mfl. och tillbaka till jobbet där jag upplevevde min längsta och segaste eftermiddag fram till 5 då jag slutade. Hem och fixade till mig lite igen och sen till Madde och firade henne.

     




Lördag var det bara att gå upp i tid för att följa med Malin på tävling till Örebro. Jag har nog aldrig varit på tävling då det ha varit så varmt, vi milt sakt flöt! "Det skulle vara skönt med lite regn" Det skulle vi inte ha sakt för regn det kom det, en störtskut med andra ord! Så vi packade in hästarna och åkte hem.
På kvällen blev det fest. Husfest uppe i Immetorp (skogen rättare sakt). Malin och jag åkte till Statt en sväng och trängdes med folket där efter det fick jag skjuss upp igen och festade vidare med Madde - det blev en lång natt!
På söndagen vaknade vi en aning trötta och bakis sen skulle vi åka båt. Det tar allt för lång tid om jag ska skriva om allt det och ingen orkar läsa det heller för den delen, men kan säga att vi höll nog på i 5 timmar med åkte nog bara båt 1. 

"Ge mig en Åkessons och tillomed strumporna åker av" ;)

Tack för mig!

 

Våran båt var nästan så här snygg ;D


Kommentarer
» Madde

Haha jag tycker att våran båt va bra mkt fräschare än den där rötna på bilden! ;)

2007-06-15 07:18:06
URL: http://madelenebeggren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback