What about Brian

Jag hade helt totalt glömt bort att det började dag! Som tur var satt jag och blädrade runt bland kanalerna och upptäckte att de var! För en gång skulle behövde man inte "bråka" om vilket program som skulle ses vart. På Strömsholm var det alltid så att de var Top Model eller What bout Brian som ville ses, Lisa och Jag som var äldst fick nästan alltid som vi ville, till slut.. What about Brian inne på Stora ;)

Lönebeskedet kom idag och jag blev mer än förvånad över lönen jag fick, åt det bättre hållet, vilket alltid är kul och bra :)

Har också starkt börjat fundera på att skaffa mig en liten hund, tror att Ella vill ha en liten kompis.  Övertalningsprocessen ska bara inledas, på nått sätt brukar jag alltid lyckas, så hoppas även på det den här gången, jaja det visar sig.



Kommentarer
» Madde & Peggy

Klart Ella ska ha en kompis!
Vad blir det för ras da:P
Kramar!

2007-06-22 12:37:43
URL: http://madelenebeggren.blogg.se
» Frida

Det tror jag med. En yorkshireterrier ;D

2007-06-23 15:35:34
URL: http://minimicro.blogg.se
» mimmie

haha what about brian!!! det va du din lus som fick mej att börja titta på det!!! kommer du ihåg? men jag fick inte se när det började för gaby skulle kolla på nåt och cissi och lisa skulle kolla på sherdil i sofias rum =/ haha så va den dan förstörd.. saknar dej frida!

2007-06-23 16:58:08
URL: http://miimmiiie.blogg.se
» svampen

klart det var vi som bestämde, även om vi inte var störst så var vi bäst!

2007-06-27 20:11:26
URL: http://lisiruskki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback