Projekt 2

Skulle ju inte få tapetsera om vardagsrummet, tvrummet/ matsalen innan toaletten är klar, men nu blir det så i alla fall och igår var en målare här och tittade. Så idag måste vi iväg och kolla tapeter och bestämma hur vi ska ha, vet på ett ungefär men ändå inte :| Kanske är bra att jag bara har till måndag på mig så velig dom jag är, vi är! 



Nu ska dom här rummen bli 
av med sin ljusgula tapet! :) 

När man minst anar det

•Överraskningsfest •30-år •Vänner •Musik •Bussresa •Dansande •Drinkar/Cider/Vin/Öl/Shots •Blandade allt •Nattamat ett måste! •Fest •Några vilotimmar

Ja ihelgen var vi ett gäng iväg på en överraskningsfest för en vän som fyllt 30 år- på en kryssning med Cinderella! 
Har varit iväg på en partykryssning förut för flera år sen och tyckte nog inte att det där var något för mig och minns att allt gungade även efter att vi klivit av båten. Ska erkänna att jag var lite skeptiskt till hur det skulle bli den här gången, speciellt med gungandet, men satan i gatan vad kul vi hade uppriktigt sagt! Och nått gungande kände jag knappt av. Överraskad? Joo det blev hon allt när vi stog där på lördagsmorgonen/förmiddagen med en en packningslapp till henne :). 











Jag själv lyckades bara knäppa två kort men som tur var låg Carine i lite bättre! ;D 







Insnöad

Alltid är det nått man snöar i på och just nu blir det väldigt mycket hem och inredning. Men även vardagen rullar på, dagis igen för Tuva och Milli håller jag på att sätta igång igen efter sin vintervila. 

Just nu, eller hon har varit ett tag, lite lätt överpigg och igår tog hon nog och visade sitt hela register på gärdet. 
Idag däremot höll hon sig mer i skinnet och tyckte nog till och med att det var lite ansträngande och jobbigt att pulsa runt i snön. 

Sakta men säkert

Ser ni vad som kom på plats igår? Plåtarna och värmeslingorna las i och elementet togs bort! :)) Ett steg till på väg.. 

Två rum i huset

Även om föregående projekt gått lite segt ett tag så har andra bitar fallit lite mer på plats och ändrats.
(Ni som följer mig på instagram har nog redan sätt det mesta och för er andra som inte gör det men vill heter jag fridaavanderr där.)  
 
Två lampor har kommit upp ovanför soffbordet.
 
Ny matta vid soffdelen. 
 
 
Fick en gigantisk klocka i julklapp.
 
 Rummet innan man går ner till matsalen/tvrummet har fått två stolar och ett litet brickbord.
 
 Och mittemot stolarna köpte vi häromdan den här beståbänken/ skåpen, stilren, enkel och super förvaring. 
 
 
När toaletten är klar SKA det tapetseras om i båda dom här rummen, en anledning till att jag vill att det blir klart NUU- helst igår, som alltid!

Grejande

Vi grejar och flyttar om grejer hela tiden här hemma, finns alltid nått att göra. 
Och hur går det med lilla toaletten här nere då, ja det undrar jag med, nejdå. Idag har det varit en kille här och kollat som ska lägga värmeslingorna i golvet och ta bort elementet, när det är gjort kan vi fortsätta. Kakel har vi redan köpt så det finns hemma, även toalettstolen och handfat, måste bara hitta ett skåp till det, ville inte riktigt ha det som hörde till så ska försöka hitta ett annat (lättare sagt än gjort och det kommer säkert sluta med att jag får ta det ändå..)

Såhär ser det ut just nu.. 



Ett år med.. allt

2013.. 
Fick följa med Pernilla, Johan & Maja till Branäs, köpte ny transport, tävlingarna började igen, myskvällar och middagar med vänner, Tuva var påskkärring för första gången och vi gick påskparaden. 

Tävlingarna fortsatte, Tuva blev 1 år, invigde poolen till stor förtjusning, Björn Rosenström kom till våran förfest och spelade lite för oss. 

Alice gick på bal & tog studenten, åt massor med god mat, grillkvällar, sommaren bjöd på en bra sådan och poolen användes flitigt, och Malin&Milli fortsatte hoppa galant tillsammans på tävlingsbanorna. 

Sommaren fortsatte vara bra, hade en underbar vecka i Falsterbo, fantastiska dagar i Jönköping och Stockholms skärgård, Pernilla & jag hann en vända till Ullared och vi gick på en hejdundrande 30-årsfest! 

Tävling i Hammarö, hade en supersemester hos min moster och man i Portugal och härliga ridturer hemma. 

En nära vän gick bort :((, vi flyttade till huset, Tuva började dagis, vi hade mysiga tacos- och Idolkvällar, Tuva upptäckte det goda i chips (med en nöjd Ella), fick en alldeles för fin inflyttningspresent och så var vi till fotografen. 

Malin&Milli fortsatte tävla både inviduellt och lag, laget tog sig vidare till Globen och tävlade där. Jag köpte ännu mer grejer hem, vi gick på personalfest på Conventum, Tuva var tomte på dagis. Vi skaffade oss en gran- plast! Det nya året firade vi in hemma hos Carine, Tobbe och Theo tillsammans med det glada granngänget! 

..vilket år! 

(Decembers avslutade även året med två små fina kusinbarn till världen, Amelia och Edgar.)