Ett år med.. allt

2013.. 
Fick följa med Pernilla, Johan & Maja till Branäs, köpte ny transport, tävlingarna började igen, myskvällar och middagar med vänner, Tuva var påskkärring för första gången och vi gick påskparaden. 

Tävlingarna fortsatte, Tuva blev 1 år, invigde poolen till stor förtjusning, Björn Rosenström kom till våran förfest och spelade lite för oss. 

Alice gick på bal & tog studenten, åt massor med god mat, grillkvällar, sommaren bjöd på en bra sådan och poolen användes flitigt, och Malin&Milli fortsatte hoppa galant tillsammans på tävlingsbanorna. 

Sommaren fortsatte vara bra, hade en underbar vecka i Falsterbo, fantastiska dagar i Jönköping och Stockholms skärgård, Pernilla & jag hann en vända till Ullared och vi gick på en hejdundrande 30-årsfest! 

Tävling i Hammarö, hade en supersemester hos min moster och man i Portugal och härliga ridturer hemma. 

En nära vän gick bort :((, vi flyttade till huset, Tuva började dagis, vi hade mysiga tacos- och Idolkvällar, Tuva upptäckte det goda i chips (med en nöjd Ella), fick en alldeles för fin inflyttningspresent och så var vi till fotografen. 

Malin&Milli fortsatte tävla både inviduellt och lag, laget tog sig vidare till Globen och tävlade där. Jag köpte ännu mer grejer hem, vi gick på personalfest på Conventum, Tuva var tomte på dagis. Vi skaffade oss en gran- plast! Det nya året firade vi in hemma hos Carine, Tobbe och Theo tillsammans med det glada granngänget! 

..vilket år! 

(Decembers avslutade även året med två små fina kusinbarn till världen, Amelia och Edgar.)  








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback